Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.497
- 7.988
- 1.428
Maçın bireysel oyuncusu gabriel saradır acayip oynadı.Onun harici yine organize atak yok ve ereni lang'ın arkasında oynatmayın delirir adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir pozisyonda ne kadar güzel top attı degilmi.O kadar sakin oyunu önüne alarak oynadı ki.Net sara dan iyi 10 numara.Bir pozisyonla bile belli etti bence.Hic panik yok çocukta.Bakalim onumuzdeki maçlarda daha çok izleriz inşallahLang, Sane'yi rahatlatır. Aspirin'de Sara'dan daha verimli top oynadı.
Adam elini Konya ovası gibi açmış dizden sekiyor diyorlar yavYine penaltı kuralını bilmeyen taraftarımızın olduğunu görüyorum. %100 penaltı
Birazdan şikeciler açıklama yapar ve ardından da Bandırmaspor.
Rezillik.Gene çorba yaptı takımı.abi icardiyi çok seviyorum ama her farkı açtığımızda çift forvete döneceksek işimiz var.Olmuyor abi olmuyor.Yeter artık yeter..olacak iş değil değişiklikler.
Sara 10 değil, aslen 8 numara yani Sara'ya göre mal mal top kaybetmedi en azından 1-2 tane çalım denemesi vardı gayette başarılıydı hatta bir tanesinde kaybedip geri aldı bu da çevikliğini gösterdi biraz. tabi karşısındaki futbolcunun kendisinden daha az yetenekli ya da moralinin düşük olmasından dolayı gücünün daha geride kalmasından kaynaklı olabilir ama onun dışında sağa sola top dağıtmadan önce sürkeli sağa sola bakıyor kime atarım ve ileriye oynama odaklı. Eğer top ayağına gelmeden takım arkadaşlarının yerini vs ezberleyip kime atacağına baştan karar verirse ki bu biraz oyun planıyla da ilgili o zaman güzel işler oluyor. Şuanlık Sara'dan daha verimli top kullandı 20 dakikada. Hafta içi oynatır herhalde OkanBir pozisyonda ne kadar güzel top attı degilmi.O kadar sakin oyunu önüne alarak oynadı ki.Net sara dan iyi 10 numara.Bir pozisyonla bile belli etti bence.Hic panik yok çocukta.Bakalim onumuzdeki maçlarda daha çok izleriz inşallah
Nadir Gold’a sokayım.Bu nadir gold yüzünden okumayı geçtim mesaj yazamaz hale geldik.
Becerebilecek misiniz BayKorfez?4 gol 3 puan
Fark 6
Fb kocaeli deplasmanında
Yarin ola hayrola
Keyifler yerinde.
Hocam sen sürekli osimhen mutsuz demekten zevk mi alıyorsun? Ara ara sürwkli aynı şeyleri görüyorum senden.Icardiyi çağırıyorlar YEMİN EDERİM OSIMHEN MUTSUZ ŞU AN İZLEYİN BAKIN