⚽ SL 25/26 H:20 | Galatasaray 4-0 Kayserispor | MS | 1 Şubat | beIN Sports 1

Hocam sen sürekli osimhen mutsuz demekten zevk mi alıyorsun? Ara ara sürwkli aynı şeyleri görüyorum senden.
Yaa ne zevk alacam takımdaki en sevdiğim topçu. Adam suratsız kör müsünüz. Empati kur biraz maçta bi tarafını yırtarken kenarda icardi diye bağırılıyor.

Bu pozisyonun penaltı olduğunu düşünmüyorum biz 3-0 önde olduğumuz için 4.penaltiyi verdi.Simdi olan penaltiyida vermeyecekler.fb ye kritik giden maçlarda calacaklar.Vucuttan seken top penaltı değil diye kendileri söylüyorlar.
fbli çulcunun penaltı değil demesi lazımdı o zaman bu senaryonda

Bu pozisyonun penaltı olduğunu düşünmüyorum biz 3-0 önde olduğumuz için 4.penaltiyi verdi.Simdi olan penaltiyida vermeyecekler.fb ye kritik giden maçlarda calacaklar.Vucuttan seken top penaltı değil diye kendileri söylüyorlar.
Penalti karari kesinlikle dogru, hakemler de aynisini soyledi dogal konumunda olmayan el , top vucuttan sekse bile penaltidir kurallarda bu net belirtilmistir ayrica. (bakiniz Ajax maci).

Yoksa herkes elini kolunu acsin oyle topa dogru ziplasin, oyle sey olur mu?

Penalti karari kesinlikle dogru, hakemler de aynisini soyledi dogal konumunda olmayan el , top vucuttan sekse bile penaltidir kurallarda bu net belirtilmistir ayrica. (bakiniz Ajax maci).

Yoksa herkes elini kolunu acsin oyle topa dogru ziplasin, oyle sey olur mu?
Peki sayın adminim şöyle bir durum var geçen sene ki Kaan Ayhanin kupa da fb de maçında seken top eline geldi bence o zaman o pozisyonda penaltı değil mi?Mesele ye ben penaltı ya da değil durumundan çok tablonun geneline bakiyorum ilk devre bize arka arkaya 3 maçta kırmızı kart görmesi gereken oyuncular kırmızı görmedi.İlk devre penaltı olan pozisyonlara da penaltı vermediler bizim aleyhimize işledi benim korkum ikinci devrenin başında penaltı verip sonrasında diğer maçlarda calmazlarsa size de şu kadar penaltı verildi diye gösterilmesinden çekiyorum.

Peki sayın adminim şöyle bir durum var geçen sene ki Kaan Ayhanin kupa da fb de maçında seken top eline geldi bence o zaman o pozisyonda penaltı değil mi?Mesele ye ben penaltı ya da değil durumundan çok tablonun geneline bakiyorum ilk devre bize arka arkaya 3 maçta kırmızı kart görmesi gereken oyuncular kırmızı görmedi.İlk devre penaltı olan pozisyonlara da penaltı vermediler bizim aleyhimize işledi benim korkum ikinci devrenin başında penaltı verip sonrasında diğer maçlarda calmazlarsa size de şu kadar penaltı verildi diye gösterilmesinden çekiyorum.
Soyle olur boyle olur tarzi dusunceleri suan konusmak luzumsuz, sen sadece dunku pozisyonu degerlendirmelisin yoksa artik yesile yesil ve maviye mavi demekten cekinmeye baslarsin bir gun. Burada bir tek pozisyonu konusuyoruz, bu da kurallar geregi penalti kararini dogru oldugunu gosteriyor. Gecen sezon ne olmus ne bileyim onlari suan nereden hatirlayacagim :)

Sahsen 3-0 olmus macta son anda penalti verilmese cok tepki vermezdim ama ben neticede kurallara bakarim.

Soyle olur boyle olur tarzi dusunceleri suan konusmak luzumsuz, sen sadece dunku pozisyonu degerlendirmelisin yoksa artik yesile yesil ve maviye mavi demekten cekinmeye baslarsin bir gun. Burada bir tek pozisyonu konusuyoruz, bu da kurallar geregi penalti kararini dogru oldugunu gosteriyor. Gecen sezon ne olmus ne bileyim onlari suan nereden hatirlayacagim :)
Sonraki maçlarda penaltı çalınmazsa sizi tekrar rahatsız edecem sayın adminim 😁

Kaan'ın eli yanlarda o pozisyonda, elini omuz hizasından yukarıda tuttuğunda penaltı oluyor, doğallığı bozuyor bu çünkü, net kural bu.

Tartışmaya açık olmayan ve %100 penaltı olan bir pozisyonda forumun %80 ‘nin penaltı değil demesi, futbol oyun kurallarının anlaşılmasında ciddi sorunlar olduğunu gösteriyor.
Maçın 3-0 olması ve son dakika olması penaltının verilmemesini gerektirmiyor.
0-0 devam etse ve bu penaltı verilmese şimdi ortalık yangın yeriydi.

Forum kapatılsın.

100% penaltı olan pozisyon tartışılıyor...

Fbye verilen üfürük penaltılara benzior. Ayrıca fark 3ken son dk verilen penaltıyı napıyım
Posyonun teknik olarak penaltı olduğunu söylemek istedim sadece. Anlamı ile ilgili bir şey demiyorum. Vücuttan sekiyor diye ben de penaltı değil sanmıştım ancak kurala göre açık bir penaltıymış. Kural dışı ya da üfürizmatik bir durum yok yani.

Posyonun teknik olarak penaltı olduğunu söylemek istedim sadece. Anlamı ile ilgili bir şey demiyorum. Vücuttan sekiyor diye ben de penaltı değil sanmıştım ancak kurala göre açık bir penaltıymış. Kural dışı ya da üfürizmatik bir durum yok yani.

penaltıyı icardiden başka herhangi biri atsa u. iz:

La yok

Fark 3-4ken werilen penaltıyı hiç sewmem. Weli ile Sarper biliyor. Bana maç alacak penaltı lazım. Fbninkiler hep öyle. Ne zaman sıkışsalar hop penaltı

ewt
dünkünü de fark olmasa vermezlerdi o yüzden vermeseler daha iyiydi
bence penalty tabi

Geri
Üst Alt