İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.529
- 3.925
- 1.278
Bu yıl en azından kadroları falan iyi diye umut besliyorum yoksa bir gram olasılık biçmezdimhamsilerden bir yol olmaz, fb' ye karşı ne zaman ihtiyaç olsa yatmışlardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yıl en azından kadroları falan iyi diye umut besliyorum yoksa bir gram olasılık biçmezdimhamsilerden bir yol olmaz, fb' ye karşı ne zaman ihtiyaç olsa yatmışlardır
Niye gecmis olsun? Bizim evimizdeki macta bize guvenmiyor musun? Guvenmiyorsan zaten hayal kurmaya da gerek yok, direkt sampiyonlugu verelim gitsin.Bunlar TS ile oynayana kadar kazanmamız lazım, en kötü TS maçında puan farkı açıldı açıldı, açılmadı geçmiş olsun.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene takıma güven duymadığım bir konu var. aniden ortada hiç bir şey yokken bir den düşük mod ile bir anadolu deplasmanında görebiliyoruz hepsinin yüzü gözü dökük sanki 2 yıl maaşları ödenmemiş heriflere dönüyorlar. Mesala kocaeli maçında korkunç bir takım atmosferi vardı üzerimizde, maç bir an önce bitsin hepimiz gidelim gibi takılıyorlardı. Akabinde 1 hafta sonra şampiyonluk maçına çıkıyormuş gibi oynuyorlar günü gününü tutmayan bir garip bir olay var geçmiş yıllarda bunu çok görmedim ben. Ne sebeb oluyor bilmiyorum yorgunluk desek bu kadar kolektif olmaz kalecisinden forvetine kadar dağılım gösteriyor çünkü.Niye gecmis olsun? Bizim evimizdeki macta bize guvenmiyor musun? Guvenmiyorsan zaten hayal kurmaya da gerek yok, direkt sampiyonlugu verelim gitsin.
O da var tabiOkan buruk vasıfsızi yüzünden yenildik biz
Özellikle o maçta güvenmiyorum renktaş, evimizde fb maçlarında kazanma sorunumuz var. Direkt vermeyeceğiz elbette ama bu heriflerin absürt şekilde kaybettirilmeme gibi bir durumu var, fark açılmalı bir şekilde.Niye gecmis olsun? Bizim evimizdeki macta bize guvenmiyor musun? Guvenmiyorsan zaten hayal kurmaya da gerek yok, direkt sampiyonlugu verelim gitsin.
O zaman sonsuza kadar kaybedeceğiz galiba?Özellikle o maçta güvenmiyorum renktaş, evimizde fb maçlarında kazanma sorunumuz var. Direkt vermeyeceğiz elbette ama bu heriflerin absürt şekilde kaybettirilmeme gibi bir durumu var, fark açılmalı bir şekilde.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben her sene bu donemde sampiyonluk gitti olayini anlamiyorum. Sanki fb muthis oynuyor da tum maclarini eze eze kazaniyormus gibi yaziliyor. Al bugun acikcasi BOK gibi oynadilar, 1 gram hak etmediler, uzaktan 1 sutla kazandilar. Goztepe macinda gene kazanirlar gozuyle bakildi, berabere kaldilar. Papaz her zaman pilav yemez. Elbet puanlar kaybedecekler. Biz de kaybedecegiz. Tum maclari kazanamayiz.Bu sene takıma güven duymadığım bir konu var. aniden ortada hiç bir şey yokken bir den düşük mod ile bir anadolu deplasmanında görebiliyoruz hepsinin yüzü gözü dökük sanki 2 yıl maaşları ödenmemiş heriflere dönüyorlar. Mesala kocaeli maçında korkunç bir takım atmosferi vardı üzerimizde, maç bir an önce bitsin hepimiz gidelim gibi takılıyorlardı. Akabinde 1 hafta sonra şampiyonluk maçına çıkıyormuş gibi oynuyorlar günü gününü tutmayan bir garip bir olay var geçmiş yıllarda bunu çok görmedim ben. Ne sebeb oluyor bilmiyorum yorgunluk desek bu kadar kolektif olmaz kalecisinden forvetine kadar dağılım gösteriyor çünkü.
Maçı izlemedim bile. Kocaeli bize karşı oynadığı gibi oynamaz ve puan alamaz çünkü en büyük sponsorları buna müsaade etmez. Normal sonuç.