SL 25/26 H:20 | Kocaelispor 0-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat | beIN Sports 1

Futbolda şans önemli. Fenerbahçe pozisyona girmekte zorlandığı maçta 2 şutta direğin içine çarptı girdi. Kocaeli savunmaya çarptı direğe çarptı bi türlü gol atamadı. Fizik olarak feneri ezdiler ama kalite yetmedi.

Selçuk İnan, Kemerburgaz'ın yakınından dahi geçmesin. Bize ileride olursa ancak Arda veya Riera hocadan olur, Selçuk'tan olmaz. Başakşehir falan takılsın o
Ne alaka abi sen top mu oynadin da yenildin kocaeline ? Kocaeli max buydu zaten. Adamlar da top oynamadı şutör adamlari guzel vurdu gol oldu direncini kırdı kocaelinin. Gecin abi şu yatma işini bir kişide okana laf etmiyor nasil sen bu maca adamları motive edemiyorsun diye. En basit yöntem hemen selcugu suclayalim

Oyunları kötü ama bize nazaran avantajlı oldukları bazı konular var, takım olarak daha hırslılar oster ve şikrinyar daha maçın düdüğü çaldığı andan itibaren hakemi kıskaç altına alıyorlar, bizde apo istanbul beyefendisi gibi oynuyor. O yüzden ben hep hasan şaş ve melo gibi bir oyuncunun ya kenarda ya da sahada olması taraftarıyım elit kulüp olucaz derken biraz bokunu çıkardılar bu ülkenin konjüktürüne uygun değil bu birinin hakkı yenildiğinde 5 kişi hakemin kulağında biteceksin. Onlarda saydığım 2 isime nazaran bir de mert denen denyo var mesala o da katılıyor buna. Sırf bunu bildiklerinden dolayı her gelen adama bu konuda özel direktif veriyorlar çünkü bazı oyuncuların geçmişinde böyle bir tarzları yok buraya geliyor karaktersiz aşağılık bir herife dönüyor bunun özel bir direktif sonucu olduğunu düşünüyorum. her sezon kadrolarında min 2 tane böyle adam net tutuyorlar. Zaten hakemler piyon laf edip kart çıkarma şansları dahi yok analarına bacılarına küfür yeseler dönüp arkalarını oyunu devam ettirirler alayı böyle.
Biz yapinca kart goruyoruz cunku. O kisim TFF ile ilgili. TFF'yi degistirmezsen boyle devam eder.

Her zor maç 30 metreden gol bulamazsın, doğru düzgün pozisyonun olmadan çekirge bir zıplar, 2 zıplar. Santraforsuz nereye kadar bakalım.

Bunlar böyle it gibi oraya buraya koşturarak mücadele eden takımlardan birine değil ama saçma sapan bir anadolu takımına puan bıracaklar acaba kime çok merak ediyorum. Böyle en boktan futbolu oynadığını düşündüğünüz bir takıma verecekler o puanı.
Haftaya Gençlerbirliği olabilir

Biz bunlara okanın yüzünden puan verdik kocaeli bu kadar işte

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selcuga olan bu kızgınlıgı anlamış degilim ,selcugun yönettigi takımlar bize özel hiçbirşey yapmadı ,önce bunu kabullenin bence.

Ne alaka abi sen top mu oynadin da yenildin kocaeline ? Kocaeli max buydu zaten. Adamlar da top oynamadı şutör adamlari guzel vurdu gol oldu direncini kırdı kocaelinin. Gecin abi şu yatma işini bir kişide okana laf etmiyor nasil sen bu maca adamları motive edemiyorsun diye. En basit yöntem hemen selcugu suclayalim
Ben yattı diye bir şey demedim zaten. Önce okuyalım. Hocalığını ve tutumlarını beğenmediğim için yazdım. Okan hocanın bu maçla veya yorumumla alakası yok bu arada

Geri
Üst Alt