Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
iyi yerli oyuncuları hoca istemese bile almak lazım aynen real madrid gibi bayern gibi ,ümit akdag iyi solak ve genc,hoca istemese bile alınmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyorsun yav. 15 dk'da 2-0 öne geçiyorsun, yine kazanamıyorsun. Yok o oldu, yok bu oldu. Sanki ilk defa maç izliyorsunuz şu ligde. Gerekiyorsa hakemi de yeneceksin. 2-0 yenik haldeki rakibine ceza alanında fink attırma bir zahmet.Gördün mü halanin bıyıklarını
Böyle birini arasan bulamazsın.Koreli uzak doğu filmlerindeki kötü karakterlere benziyor, kaşlara dikkat
1 puan 1 puandır.bu sonuçla bjk şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı
Piç etmek yaz Google a bu pozisyon çıkar resmen üstüne yattılar buz gibi penaltınınNet penaltıydı. Ama hakem alanyali topcuya fırça atmayı seçti.
Onur sen futbol biliyorsan ben Guardiolayim. Gerekiyorsa hakemi de mi yenecen ahahahahah.Ne diyorsun yav. 15 dk'da 2-0 öne geçiyorsun, yine kazanamıyorsun. Yok o oldu, yok bu oldu. Sanki ilk defa maç izliyorsunuz şu ligde. Gerekiyorsa hakemi de yeneceksin. 2-0 yenik haldeki rakibine ceza alanında fink attırma bir zahmet.
O adam neden bu kadar çok izleniyor bu durumdan bağımsız soruyorum bütün futbol kanallarının önündeHTalks'a bir bakayım dedim sanki hakem Bjk'yi doğramış anasını satayım. Bu da izlenmez hale gelmiş.