Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canfrog abi turp gibi Maşallah Gençlerbirliği'nin oyuncuları,sorun olmayacak merak etmeBakalim hangi oyuncular mactan 3 4 saat once solunum yolu enfeksiyonu ve hastaliktan kadrodan cikacak
Sabah gelen mesaj:3-1
Kenneth Anderson
Samuel Johnson
Rapaiç
Mustafa Özkan
%1 umudum var Sarper Thunder BrudderCanfrog abi turp gibi Maşallah Gençlerbirliği'nin oyuncuları,sorun olmayacak merak etme
Berkant abi Gençler puan alabilir miSabah gelen mesaj:
2 mac mi aldi? TS deplasmaninda yok mu?herhangi bir deplasman maci olaydi bugun fenerin , Skriniar 2 mac ceza almazdi 1 mac alip kupada cekerdi.
Skoru yazdım Sarpertim.Berkant abi Gençler puan alabilir mi
TS çok fazla kaçırdı şanssızdı. Onuachu, Oulayi falan yoktu. Tabi Gençler'de ters takım bunu değerlendirdi onlarda iyi oynadı. Bizim maçta da iyi oynamışlardı yanlış hatırlamıyorsam.Gençler kötü takım değil, hızlı adamları var. Trabzon'u 4'lediler. Şikrinyar iti olmadığı için savunma yumuşak olacak. Forvette talisca olacak. Kante çok aşırı iyi çıkmaz umarım. Bir beraberlik bizi inanılmaz rahatlatır, onları kaosa sürükler. Hakemler izin verirse olabilir.
birini kupada cekti birini de bu macta cekecek2 mac mi aldi? TS deplasmaninda yok mu?