Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.405
- 6.339
- 1.073
Musaba sarı kart sınırında ts maçında olmasa iyi olur
Kerem de sınırdaymış yahu ikisi birlikte görseler isabet olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musaba sarı kart sınırında ts maçında olmasa iyi olur
Bugun Tedesconun 5. yardimcisi disinda kimse kart gormez fenerden
Bu akşam rakipten ayak kırsalar kart görmeyecek ikili belli oldu.
Bizde ve fbde özellikle bizde fbnin de çok çok üstünde olan bir kadro var ligdeki çoğu takıma göre.O yüzden belli teknik,taktiği çok üst seviyede çalıştırıp uygulamazsan puan almak imkansız Sarper abiAngus abi bazen o motivasyon en kral taktik teknik hazırlıktan daha üstün olabilir
Sasirtmadilar da hafta ici kupa var mi ki yav ben mi goremedim. Martta bir yerde gorunuyordu sanki kupa macibirini kupada cekti birini de bu macta cekecek
Kocaelispordan sonra Erzurumspor kupa maci vardi orda cekti 1 , simdi de genclerbirliginde cekecek 2Sasirtmadilar da hafta ici kupa var mi ki yav ben mi goremedim. Martta bir yerde gorunuyordu sanki kupa maci
Dogru yav gecen aradaki kupayi unuttumKocaelispordan sonra Erzurumspor kupa maci vardi orda cekti 1 , simdi de genclerbirliginde cekecek 2
Ekli dosyayı görüntüle 315122
Almanya'da kupa maçları yayınlanmıyor galiba!!!Dogru yav gecen aradaki kupayi unuttum
Tesekkur ederim Smodsson
kimse yemez. igneler skriniar ts macinda oynasin diye, kupa macina 10 dk kala ceza acikladilar
Yapma, döner dolaṣir bizim oyunculari bulurInsallah Assensio sakatlanir. Her mac yazacagim bunu.
Assensio muhim, lig biter. Beddua etmiyorum ayrica, benimkisi temenni.Yapma, döner dolaṣir bizim oyunculari bulur
Temenni diyerek allahi mi kandiriyon rtsAssensio muhim, lig biter. Beddua etmiyorum ayrica, benimkisi temenni.