⚽ SL 25/26 H:21 | Rizespor 0-3 Galatasaray | MS | 8 Şubat | beIN Sports 1

full konsantrasyon ile gitmeliyiz

ve hakemlere en ufak bir maçı katletme ihtimali vermemeliyiz artık

Insallah Baris oynamaz.

Ugurcan
Sallai - Sanchez - Apo - Jakobs
Torreira - Sara
Asprilla - Ilkay - Lang
Osimhen

Yunus ve Baris'i bu forma ile gormekten biktim. Iki alternatif geldi hemen mesaji vermek lazim. Son maclarda dokulen, puan kayiplarinda bas rol olan topcular ilk 11 olmamali.

Ilkay'i da oynatmazdim ama alternatif yok. Sn azindan bu kadro teknik ve disiplinli.

Insallah Baris oynamaz.

Ugurcan
Torreira - Sara
Asprilla - Ilkay - Lang
Osimhen

Yunus ve Baris'i bu forma ile gormekten biktim. Iki alternatif geldi hemen mesaji vermek lazim. Son maclarda dokulen, puan kayiplarinda bas rol olan topcular ilk 11 olmamali.

Ilkay'i da oynatmazdim ama alternatif yok. Sn azindan bu kadro teknik ve disiplinli.

Yunus ve baristan biktin ama ilkaydan bikmadin..
Bu bitik oynayacagina nhaga- kutucu- yunus kim oynarsa oynasin

Insallah Baris oynamaz.

Ugurcan
Torreira - Sara
Asprilla - Ilkay - Lang
Osimhen

Son 15 dk sığır gibi beraberlik golü ararken kontradan 2’yi yiyecek kadro bu nerde görsem tanırım

Tahmini 11:

---------------Ugurcan-------------

Sallai-----Sanchez-----Apo-----Jakobs

--------Torreira------Sara----------

Yunus---------Ilkay---------------Baris

----------------Osimhen---------------

Oyuna sonradan Noa, Nhaga, Asprilla, Icardi, Eren girer.

Hava durumu ve saha şartları ile ilgili güncel bir bilgi var mı?

Insallah Baris oynamaz.

Ugurcan
Torreira - Sara
Asprilla - Ilkay - Lang
Osimhen

Rize tdsine sorsan bu kadroyu çıkarırdı heralde

yunus amc barış sağ lang sol çıkıp olawoyin dribbling show dolu bir ilk yarı izletmez umarım

Puan kaybı olabilir bu durumda yakıp yıkmamak lazım zira Fener en az 3-4 kere daha puan kaybedecektir. Sakin olmakta fayda var ama bu maçı 1 farklı kazanacağımızı düşünüyorum.

uc
sallai dav abd jak
ilkay
yun sara torreira lang
viktor

Puan kaybı = şampiyonluk kaybı artık o şansımız yok.

Galibiyetten başka bir şey düşünülemez.

Ilkay'i 11'de gormek istemiyorum artik.

Rizedeki İngiliz kanat gitmediyse ona dikkat etmeliyiz en tehlikeli o herif,bizimse mutlaka lang ile başlamamız lazim baris sonradan girmeli ,ortasaha da sara lucas yapıp forvet arkası yunus olur ,ilkay kulübede Nutella yesin

Maç kadrosu kesin gibi yedek kulubesi de sağlam olacak inş bu sefer

Günay - Singo - Eren - Kazımcan - Boey - Nhaga - İlkay - Asprilla - İcardi - Kutucu

HAefXhvWEAABHBT

Geri
Üst Alt