- 27 Ocak 2010
- 138.939
- 105.164
- 5.648
sezonun en kritik maçı küçük fb her pisliği yapacak diagne gibi vura vura yenmek lazım maçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah Baris oynamaz.
Ugurcan
Sallai - Sanchez - Apo - Jakobs
Torreira - Sara
Asprilla - Ilkay - Lang
Osimhen
Yunus ve Baris'i bu forma ile gormekten biktim. Iki alternatif geldi hemen mesaji vermek lazim. Son maclarda dokulen, puan kayiplarinda bas rol olan topcular ilk 11 olmamali.
Ilkay'i da oynatmazdim ama alternatif yok. Sn azindan bu kadro teknik ve disiplinli.
Insallah Baris oynamaz.
Ugurcan
Torreira - Sara
Asprilla - Ilkay - Lang
Osimhen
Yunus ve Baris'i bu forma ile gormekten biktim. Iki alternatif geldi hemen mesaji vermek lazim. Son maclarda dokulen, puan kayiplarinda bas rol olan topcular ilk 11 olmamali.
Ilkay'i da oynatmazdim ama alternatif yok. Sn azindan bu kadro teknik ve disiplinli.
Rize tdsine sorsan bu kadroyu çıkarırdı heraldeInsallah Baris oynamaz.
Ugurcan
Torreira - Sara
Asprilla - Ilkay - Lang
Osimhen
impossible.Nhaga 11 başlamalı iyi oynarsa juve maçında da 11 olur
Maç kadrosu kesin gibi yedek kulubesi de sağlam olacak inş bu sefer
Günay - Singo - Eren - Kazımcan - Boey - Nhaga - İlkay - Asprilla - İcardi - Kutucu
![]()