Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.116
- 6.283
- 983
Simdi bu ezikler Mustafa neden milli takima alinmiyor diye kafa utuler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun ts bir halt hak etmedi.. 2-3 gerideler 45 dk bir tane orta acamadilar ..
Santrforlarını beğendim ben. Orkün de bu aralar iyi.2 maç sonra bjk ile maçımız varmış bunları yine yenemezsek artık anti okan burukcu saflarına katılacağım
Davinson derin bir OH çekmiştir. Bunlar bize karşı her zamanki gibi kontra oynayacak değişik bi taktikle çıkmak lazım.Santrforlarını beğendim ben. Orkün de bu aralar iyi.
Ama rafa yok, en önemlisi bu. Herif Gağassaray ın antitezi resmen yav kurtulduk sonunda.
Aynen, dk 80 olmuş hala Onaçu ortaya gelip pas istasyonu olmaya çalışıyprdu, topu kaptırıp kontra yiyorlardı
2.yari kanat oyuncusu çıkarıp forvet koymasa banko atardı golu ayni salaklığı bizim hocada yapiyorDun ts bir halt hak etmedi.. 2-3 gerideler 45 dk bir tane orta acamadilar ..
2.yari kanat oyuncusu çıkarıp forvet koymasa banko atardı golu ayni salaklığı bizim hocada yapiyor
Ama yinede 2.yari lazyo fena değildi fener oyundan epey dustu o arada 1 sut sokamadilar
Yani fenerde 8jkda 3 puan haketmedi oyun olarak bana gore
bu serdal çakmaktaş bence seneye başımıza bela olacak bu kadar kollanmaları normal değilbjk de hakemler izin verdikçe fener gibi tekme tokat oynamaya kollanmaya alıştılar
İzlemedim ama 2 görüntü gördüm ikisi de kırmızı, biri penaltı bir de
Amine harit , yusuf sarı böyle adamları hiç almayacaksın..Evet yetenek var.Ama kafasız adamlar.Hiçbir halt olmaz bunlardan.Şu yusuf sarıyı bize isteyen aveller vardı