Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SL 25/26 H:22 | Başakşehir 2-3 Beşiktaş | MS | 15 Şubat | beIN Sports 1
Trabzon atak yapamiyorken gitti Onuachunun yanina 2. Pivot santrforu koydu ... İnsanin geri zekali olmasi lazim su degisikligi yapmasi icin ...
İs yapabilecek Augusto ve W.Pina vardi ikisini birlikte cikarip Okayla Umutu koydu .. Resmen Tekke satti maci
Olaya bak ya, yanına kar kalacağından o kadar emin ki böyle bir hareketi rahatça yapabiliyor
Çakılmasın diye de kendini de yere bırakıyor şark kurnazı
3 hakem, bir de VAR hepsi birden görmemiş olamaz bunu
2.yari kanat oyuncusu çıkarıp forvet koymasa banko atardı golu ayni salaklığı bizim hocada yapiyor
Ama yinede 2.yari lazyo fena değildi fener oyundan epey dustu o arada 1 sut sokamadilar
Yani fenerde 8jkda 3 puan haketmedi oyun olarak bana gore
2.yari kanat oyuncusu çıkarıp forvet koymasa banko atardı golu ayni salaklığı bizim hocada yapiyor
Ama yinede 2.yari lazyo fena değildi fener oyundan epey dustu o arada 1 sut sokamadilar
Yani fenerde 8jkda 3 puan haketmedi oyun olarak bana gore
ts 3-3 yapsa fener ezerdi 2. Yari ...Skora yattiklari icin onlar da pek atak yapmadi..
Dun trabzon yenilmeye cikmisti sahaya adece adi derbi oldugu icin rakip forma urkuttu sikecileri .
bjk de hakemler izin verdikçe fener gibi tekme tokat oynamaya kollanmaya alıştılar
İzlemedim ama 2 görüntü gördüm ikisi de kırmızı, biri penaltı bir de
bjk de hakemler izin verdikçe fener gibi tekme tokat oynamaya kollanmaya alıştılar
İzlemedim ama 2 görüntü gördüm ikisi de kırmızı, biri penaltı bir de
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.