SL 25/26 H:22 | Başakşehir 2-3 Beşiktaş | MS | 15 Şubat | beIN Sports 1

Yusuf sakatlık dönüşü ağırlaşmış olabilir ama aynı hatayı kısa sürede peş peşe yapması rezalet.

fbjk maçlarının senaryosu hakem, saçmalayan rakip oyuncu ve topsuz koşu atabilen hücumcular ekseninde dönüyor.

Aynen, dk 80 olmuş hala Onaçu ortaya gelip pas istasyonu olmaya çalışıyprdu, topu kaptırıp kontra yiyorlardı

Trabzon atak yapamiyorken gitti Onuachunun yanina 2. Pivot santrforu koydu ... İnsanin geri zekali olmasi lazim su degisikligi yapmasi icin ...
İs yapabilecek Augusto ve W.Pina vardi ikisini birlikte cikarip Okayla Umutu koydu .. Resmen Tekke satti maci

Son düzenleme:
Dun ts bir halt hak etmedi.. 2-3 gerideler 45 dk bir tane orta acamadilar ..
2.yari kanat oyuncusu çıkarıp forvet koymasa banko atardı golu ayni salaklığı bizim hocada yapiyor
Ama yinede 2.yari lazyo fena değildi fener oyundan epey dustu o arada 1 sut sokamadilar
Yani fenerde 8jkda 3 puan haketmedi oyun olarak bana gore

2.yari kanat oyuncusu çıkarıp forvet koymasa banko atardı golu ayni salaklığı bizim hocada yapiyor
Ama yinede 2.yari lazyo fena değildi fener oyundan epey dustu o arada 1 sut sokamadilar
Yani fenerde 8jkda 3 puan haketmedi oyun olarak bana gore

ts 3-3 yapsa fener ezerdi 2. Yari ...Skora yattiklari icin onlar da pek atak yapmadi..
Dun trabzon yenilmeye cikmisti sahaya adece adi derbi oldugu icin rakip forma urkuttu sikecileri .

bjk de hakemler izin verdikçe fener gibi tekme tokat oynamaya kollanmaya alıştılar
İzlemedim ama 2 görüntü gördüm ikisi de kırmızı, biri penaltı bir de

bjk de hakemler izin verdikçe fener gibi tekme tokat oynamaya kollanmaya alıştılar
İzlemedim ama 2 görüntü gördüm ikisi de kırmızı, biri penaltı bir de
bu serdal çakmaktaş bence seneye başımıza bela olacak bu kadar kollanmaları normal değil

Bu mallar ndidi varken bu asslaniyi 6ya koyarlarsa her maç gol yerler

Fener bali 8jk bali bizede lazim bu baldan biraz alanya maçımız harici hic göremedik

Geri
Üst Alt