Bülent Derin
Cezalı
- 31 Ocak 2026
- 66
- 16
- 8
Düşmez benceKadronun keyfini çıkarın seneye yabancı sınırı düşüyor böyle alternatifli bulamayız daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşmez benceKadronun keyfini çıkarın seneye yabancı sınırı düşüyor böyle alternatifli bulamayız daha
Zaten şuanda bile gelecek seneki yabancı kontenjanına uygun kadromuzKadronun keyfini çıkarın seneye yabancı sınırı düşüyor böyle alternatifli bulamayız daha
uygun değil. 2 topçunun (23 yaş üstü ) gitmesi gerekiyorZaten şuanda bile gelecek seneki yabancı kontenjanına uygun kadromuz
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vahim durumda değiliz onu diyorum yaniuygun değil. 2 topçunun (23 yaş üstü ) gitmesi gerekiyor
seneye 10 yabancı + 4 ( u23 oyuncu ) şeklinde
Okan Burukta öyle bir kabiliyet ve cesaret yok ki takım bok gibi oynarken o 75 dk kenardan seyreder gol yedikten sonra oyuncu değiştirir geneldeŞu an mesela İlkay’a hiç ihtiyaç yok takımın beyni olarak Icardi oynuyor çıkar adamı koy nhagayı da görelim
mesajdaki espiriyi arıyorumUlan Sane var bir de değil mi daha...
Bu u23 ler alındıktan sonraki sene 24 yaşına girdiklerinde napacaz. Nasil düzenlenmiş bu kural. 4 topçu aldik mesela 23 yaşında sonraki sene 24 yaşına girdiler diyelim. Yaşlı 4 topçuyla yolları mi ayıracaz anlamadim bu işi.uygun değil. 2 topçunun (23 yaş üstü ) gitmesi gerekiyor
seneye 10 yabancı + 4 ( u23 oyuncu ) şeklinde
Alindigi yasta kurala uyuyorsa bidaki sene de otomatikmen uyuyor, yani o konuda bir problem yok .Bu u23 ler alındıktan sonraki sene 24 yaşına girdiklerinde napacaz. Nasil düzenlenmiş bu kural. 4 topçu aldik mesela 23 yaşında sonraki sene 24 yaşına girdiler diyelim. Yaşlı 4 topçuyla yolları mi ayıracaz anlamadim bu işi.