Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.871
- 8.656
- 2.518
Lan ben ts-fb maçı yarin diye bizim maçı pazar sanıyordum. Meğer mac yarınmış kanım dondu. Şimdi düşunünce juve maçı hasebiyle mantiklı 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortalıkta GS liyim diye dolaşırsın. Kim ne diyecek?Lan ben ts-fb maçı yarin diye bizim maçı pazar sanıyordum. Meğer mac yarınmış kanım dondu. Şimdi düşunünce juve maçı hasebiyle mantiklı![]()
Aynen. Millet cok hafife aliyor bu maci. Adamlar son 4-5 mactir toparlamislar baya. Hatta Alanya'ya deplasmanda 3 atmislar. Kesinlikle hafife alinacak bir mac degil.yav hayırdır balçova yaşamspor ile mi oynuyoruz? taş gibi bir süper lig takımı olacak karşımızda. kaybedecek bir şeyleri de yok. en ufak bir konsantrasyon kaybında ceza kesilebilir. tek bir gol bile önemli olacak belki.
uğurcanrotasyon ne zaman olur? a planı tutar, işler iyi gider de skoru yakalarsak, o zaman 5 tane adamı çıkarıp dinlendirebiliyorsun. o zaman olur işte rotasyon. önce skoru al ama!
sallai sanchez apo jakobs
torriera lemina
barış sara lang
osimhen
Adliyede görüşürüz artıkYavşaksın falan ama adamsın.
DevamKritik bir maç olacak. Eyüpspor ligde kötü durumda ve her maçtan puan almak zorunda o yüzden saldırmaya çalışacaklar. Hakem de yine fırsat bulup aleyhimize kararlar verecek. O yüzden çıkıp çatır çatır oynayıp geçmek zorundayız ve puan farkını korumak zorundayız asla puan kaybetme şansımız yok. Ayrıca Juventus maçı öncesi moral bozukluğu olmaması lazım kayıpsız geçmeliyiz. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.