⚽ SL 25/26 H:22 | Galatasaray 5-1 Eyüpspor | MS | 13 Şubat | beIN Sports 1

Lan ben ts-fb maçı yarin diye bizim maçı pazar sanıyordum. Meğer mac yarınmış kanım dondu. Şimdi düşunünce juve maçı hasebiyle mantiklı 🙂

alanyadaki performansı ortaya koyarsa eyüp rahat kazanır maalesef.

Öyle rakibin kendi kalesine attığı vs balına gol de bulamayız bu kez

Sanki kayseri maçında ne olduysa tribüne ceza vermiş kansiz,soysuz,şerefsizler ya ne olduysa sanki.Maca gidemiyorum şimdi abv hepinizin

yav hayırdır balçova yaşamspor ile mi oynuyoruz? taş gibi bir süper lig takımı olacak karşımızda. kaybedecek bir şeyleri de yok. en ufak bir konsantrasyon kaybında ceza kesilebilir. tek bir gol bile önemli olacak belki.

uğurcan

sallai sanchez apo jakobs

torriera lemina

barış sara lang

osimhen
rotasyon ne zaman olur? a planı tutar, işler iyi gider de skoru yakalarsak, o zaman 5 tane adamı çıkarıp dinlendirebiliyorsun. o zaman olur işte rotasyon. önce skoru al ama!
Aynen. Millet cok hafife aliyor bu maci. Adamlar son 4-5 mactir toparlamislar baya. Hatta Alanya'ya deplasmanda 3 atmislar. Kesinlikle hafife alinacak bir mac degil.

yarın cimbom izleyeceğük

Kritik bir maç olacak. Eyüpspor ligde kötü durumda ve her maçtan puan almak zorunda o yüzden saldırmaya çalışacaklar. Hakem de yine fırsat bulup aleyhimize kararlar verecek. O yüzden çıkıp çatır çatır oynayıp geçmek zorundayız ve puan farkını korumak zorundayız asla puan kaybetme şansımız yok. Ayrıca Juventus maçı öncesi moral bozukluğu olmaması lazım kayıpsız geçmeliyiz. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.

Kritik bir maç olacak. Eyüpspor ligde kötü durumda ve her maçtan puan almak zorunda o yüzden saldırmaya çalışacaklar. Hakem de yine fırsat bulup aleyhimize kararlar verecek. O yüzden çıkıp çatır çatır oynayıp geçmek zorundayız ve puan farkını korumak zorundayız asla puan kaybetme şansımız yok. Ayrıca Juventus maçı öncesi moral bozukluğu olmaması lazım kayıpsız geçmeliyiz. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Devam ⬆️

@Ufuktan Aslan
@Ata B. Oğuz @Cemal Köroğlu @Cengiz Kahraman @Şefki Güler @Eray Emeklier
@Naci Liboş @Vasfi Vural @Furkan Kaya @Furkan Boz @Oğuzhan Sesko @Veli Baltacı @Göktürkhan ÇİL @Göktürk Mustafa Sert
@Nedim Sertel
@Mithat Şahinbey
@Umut Işık
@M.Saim Yılmaz
@Veli Baltacı

Geri
Üst Alt