⚽ SL 25/26 H:22 | Galatasaray 5-1 Eyüpspor | MS | 13 Şubat | beIN Sports 1

Boey--Singo--A.kerim--Eren
----------Lemina--Sara----------
BAY----------Sallai--------Lang
-----------------Osi-----------------

Skor alınca:
BAY > Asprilla
Sara > Nhaga
Osi > Icardi
A.kerim > Kaan
Lang > Yunus

Yav baya rahat mac bekliyorum , ben de mi sorun var bilemedim.

Abuk subuk cift forvet cikariz gibi seyler de duydum 1 2 yayinda - hic oyle boslamaya getirecek rahat bakacak luksumuz yok hic bir maca. Hele hele ts-fb maci varken

Naga niye 11 başlasın dostum siz gscliler niye böylesiniz futbolcuya dair 0 bilginiz var yav
Hayır biri de yazmış ki, Nhaga 11'de başlamalı.

Ulan maç 8'de. Hadi 10'da bitsin. Yarım saatte tüm stad boşalır, kimse kalmaz zaten. Işıklar bile kapanır.

11'de bu ne yapsın o soğukta, karanlıkta tek başına? Bunu kimse düşünmüyor. Anca 11'de başlamalı. Hee yersen.

Hayır biri de yazmış ki, Nhaga 11'de başlamalı.

Ulan maç 8'de. Hadi 10'da bitsin. Yarım saatte tüm stad boşalır, kimse kalmaz zaten. Işıklar bile kapanır.

11'de bu ne yapsın o soğukta, karanlıkta tek başına? Bunu kimse düşünmüyor. Anca 11'de başlamalı. Hee yersen.

Akabinde ŞL maçı olan cuma iç saha maçı. Rakip düşme hattının bir üstünde. Yeni hocasıyla 4 maça çıkıp 1 g 2 b almışlar. Son maçta Alanyaspor'a karşı 1-0'dan döndüler.

Şöyle senaryolar bize patlar genelde, laylaylom maçı değil, ciddi olmalıyız, şurada kalmış sayılı maç, çift forvet fantezisine sokacam.

Şu kadro rotasyon yapıp boktan eyubu bile yapamiyorsa kapayın kulübü arkadaşım gerek yok.Bosuna yaptık herhalde o kadar transferi devre arasında ki Osi,Sane,Torr falan olmadan eyubu bile yenemeyecek takım olmuşuz

Akabinde ŞL maçı olan cuma iç saha maçı. Rakip düşme hattının bir üstünde. Yeni hocasıyla 4 maça çıkıp 1 g 2 b almışlar. Son maçta Alanyaspor'a karşı 1-0'dan döndüler.

Şöyle senaryolar bize patlar genelde, laylaylom maçı değil, ciddi olmalıyız, şurada kalmış sayılı maç, çift forvet fantezisine sokacam.
son maçta başakşehire 750 pozisyon verip yenildiler hocam

rakibi büyütmenin anlamı yok

Ya niyr niye? Rotasyonu dogru yapsak? Osi de beklet böyle yapiyorsak

Maçkolik de aynı kadroyu verirse eyvahhhhhh.

3-5-2 oynamak isterdim de Lang işi bozdu. Nasıl olacak 3-5-2 olursa?
Lemina'yı araya alır, 5-2-3 yaparsan olur..

Sallai-Singo-Lemina-Abdülkerim-Jakobs
Torreira-Sara
Barış-Osimhen-Lang

ama gerek yok, zaten oyun içinde çok kez değiştiriyoruz formasyonu.. defans arasına girebilen önlibero ile 4-3-3, epeyce diziliş fırsatı yaratıyor..

Muhtemel 11 e bak. Nhagayı cl kadrosuna yazmadiginda söyledim. Ligte iyi oynarsa geçen sene lemina nedeniyle yediği linci yememek için oynatmayacak dedim.hakli çıktım. Sinsiliğe bak. Bu adama bu kadrolarin kurulması bundan önceki hocalara hakarettir. Evet buna çaycı torrent de, koş koş tudor da denge(1+oğlu) hoca da dahildir.

Artık maç izlemesim gelmiyor. Genç, 30 milyon euro olmayan oyuncuları asla oynatmıyor. Nasıl böyle bir kulüp haline geldik biz? Ozan Kabak gibi liverpool a uzanan oyuncu yetistiremeyecek miyiz biz bir daha? Beni bunlar gururlandiriyor. Dortmund olalım demiyorum yanlış anlamayın

Bu maçı sakata gelmeden geçmek lazım. Puan kaybı olursa Juve maçlarının bir garantisi yok. Üstüne orada da elenirsek sıkıntı çıkar. 1-0 olsun bizim olsun. Riski doğru almak lazım.

Geri
Üst Alt