⚽ SL 25/26 H:22 | Galatasaray 5-1 Eyüpspor | MS | 13 Şubat | beIN Sports 1

Bu maç bu kadro puan kaybı yapmaz ama ısrar ederse Kocaeli v2 yaşanmaması sürpriz olur.

Icardi ile yolları ayırmak gerek üzülerek söylemekle birlikte.

1770970233690.webp

TRT Spor muht 11

Lemina - İlkay daha olası gibi geldi.

Hayır biri de yazmış ki, Nhaga 11'de başlamalı.

Ulan maç 8'de. Hadi 10'da bitsin. Yarım saatte tüm stad boşalır, kimse kalmaz zaten. Işıklar bile kapanır.

11'de bu ne yapsın o soğukta, karanlıkta tek başına? Bunu kimse düşünmüyor. Anca 11'de başlamalı. Hee yersen.

yrk krk kadrolar piyasaya düşmeye başladığına göre akşama kabir azabına hazır olsun herkes

Rotasyonu bir kere doğru yapmadığı sürece de anlamı yok.Barisin aralıksız 150 maç falan oynamaktan hali kalmadı ilk o dinlenmeli zaten.Onu kes asprilla falan koy bari koyacaksan

Hoca dan yakında 12 kişi mi oynayacağız açıklaması gelir.
Sallai yi muhtemel ilk 11 de göremedim. Ilk bu adamı yazarım ben şahsen.

Torreira-Sara-Barış ve Şallai dinlenmelidir hocayı bu konuda desteklerim

sırf oynatmak için icardi yi 10 no olarak forvetin arkasında oynatırsa ağır söverim

lan adamın tek görevi şu saatten sonra ceza sahası içinde önüne düşen topu içeri yollamak zaten , ne diye kaleden uzaklaştırırsın anlamıyorum arkadaş ya

ha dersin ben osimheni dinlendircem , icardi tek forvet oynatıcam maçın gidişatına göre osi ye görev veririm , o zaman anlarım ama yok sırf adamlar küsmesin diye yine saçma sapan bi taktikle çıkıcaz

uğurcan-boey-singo-apokerim-eren-lemina-sara-lang-yunus-barış-osimhen olmalı 11 ilkay-renato-asprilla-armando-icardi oyuna girmeli

Beyler Juve maçı 4 gün sonra kendi evimizde. Full kadro bile çıksan maça yorgun adam kalmaz.

Geri
Üst Alt