⚽ SL 25/26 H:22 | Galatasaray 5-1 Eyüpspor | MS | 13 Şubat | beIN Sports 1

İnşallah “kafalar juve maçında” sorunsalı yaşamayız
Lig daha önemli ve kayıp lüksümüz yok

saldırın durmadan

Hayatım boyunca cift forvet sistemlerinden her zaman tiksindim. Sadece 1 sene ara verdim Necati elmander senesi.

Bu maçın ilk 11'i eğer sakatlık vs olmazsa Juventus maçının da ilk 11'ini veriyor

Uğurcan
Boey
Sanchez
Apokerim
Jakops
Torreira
Sara
Barış
Sallai (sakatlığı geçerse Sane)
Lang
Osimhen

Muhtemelen orta sahamız İstanbul-İzmir otobanı gibi olacak. Bitik Icardi ve İlkay ile 9 kişi oynayacağız.

Zor bir maç bizi bekliyor gibi hissediyorum. Okan hocamın kulaklarını çınlatmadığımız ender maçlardan olur umarım

1770998485348.webp

Çıkan kadro bakınca sinir bozsa da doğru buluyorum çünkü önümüzdeki fikstürde baya Mart ortasına kadar rotasyon yapacak maçımız yok. Cehennem fikstürü başlıyor, kendi evimizde de deplasmanda da zorlu maçlar var.

Bu maç özelinde Torreira, Barış, Jakops, Sallai, Sara dinlendirmeyi doğru buluyorum.

Osi niye yedek değil? Zaten sene başından beri yok sakatlık yok afcon derken doğru düzgün ritmini bulamadı. Bu maç 2-0 falan yaparsak dk 60-65 gibi çıkar oyundan zaten yerine Aspirilla girer. Bu arada İlkay 90 dakikayı tamamlamayacağı için Nhaga'yı görürüz bence en az 10 dk.

eyüpspor'un %1 kazanma ihtimali var okan hocamız da bu ihtimale göre kadro çıkarmış helal olsun valla

Geri
Üst Alt