SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

Bu trabzondan bi daha topçu almaya kalkan bu itlere para kazandıran başkan da bizden değildir bu saatten sonra
Başkan mı ben başkan falan göremiyorum.Hatta tanımıyroum bile.Olmaz olsun öyle başkan.

Tedesco güzellemesi falan yapmayın.Trabzon kadrosu leş oğlu leş..Bunları bile zorla yendiler.Şu ligde yabancı hakem olsaydı şu an puan farkı 10 ve üzeriydi.
Bugün o iki stoper normal şartlarda bu maçta oynamayacaktı.
Hacıosman denen şerefsiz ve hakemlerine dua etsinler

Onechu golcü ama futbolcu değil,oynamasa maç berabere biterdi .

Fener de bizde kolay kolay puan kaybetmez. Bziim için tek sıkıntı UCL yüzüne ligdeki konsantrasyon kaybı. Fenerin ise iç sahada forvetsizlikten salaktan 2 puan bırakabilir. İşi Arena da ki maç çözer.

Trabzon'un rezil durumuna rağmen oyun 1 puanı bile hak etmiyordu yazık oldu.

Laa olm kimse fb övmüyor

Adamların deplasmanı kalmadı

Anlıyor musunuz deplasmanları kalmadı

Kalmadııııııı

Bir tek biz varız anladınız ok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
deplasman ic saha önemi yok misal onlar iç sahada daha kötü daha tedirgin oynuyor yıllardır ki bu senede öyle
dış sahada daha rahatlar
yani sürpriz puan kayıpları illa deplasmanda olur diye birşey yok
1 mac asensio ve talisca vasat takılsın oyunu alacak oyuncuları yok
fikstür sacmalıgı 4 senedir var buna takılmak cok komik ki daha kötü fikstürleride gördük

Trabzonda ki son üç ts fb maçı 3 2 bitmiş. Komedi yemin ediyorum. Fb şu seriyi kasımpaşa rize gibi bildiğimiz takımlara yapıyor sadece.

Aslında trabzonspor 2 gol atmasaydı da birşey değişmezdi. bunlar berabere bile kalmayı beceremezdi

Şu zamana kadar bu kritik durumların hepsinde fener puan kaybetmişti bu sene kaybetmediler tek fark bu bence, biz ne zaman saçmalasak fener can suyu atıyordu bu sene farklı oldu.

Laa olm kimse fb övmüyor

Adamların deplasmanı kalmadı

Anlıyor musunuz deplasmanları kalmadı

Kalmadııııııı

Bir tek biz varız anladınız ok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deplasman konusunu niye bu kadar büyütüyorsunuz ki onu anlamadım. Sanki Barça deplasmanı anasını satayım. Anadolu deplasmanına gitsen ne gitmesen ne zaten yine senin taraftarının sesi daha çok çıkıyor.

Oulai takımı taşıyabilecek bir ortasaha değil çok abartılmıştı anadolu takımlarına karşı üstün gözüktüğü için.Daha avrupalı oyuncularla karşılaşmadı bile.Yanındaki oyuncuda onun performansını arttırır yada azaltır o doğru ancak ben yine abartı yetenek ve oyun göremedim.

Geri düşüyorlar olmuyor, beraberliğe geliyor olmuyor, lig resmen bunların kaybetmemesi için dizayn edilmiş gibi. Bu hamsi kafaların abv

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim deplasman maçlarını vs artık gözünüzde büyütmeyin bir zahmet.. Mevcut kadro genişliğinde bu ligde koyarız sorun yok.

Esas bu transfer döneminde bu oyuncular gelmeseydi evet o zaman şampiyonluğu verdik derdim.
Özellikle noa langi iyiki aldik

Geri
Üst Alt