Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
NolmuşNoldu senin Oulai
İzlemedim maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NolmuşNoldu senin Oulai
ts için neyi yaparlarsa puan alırlar dediysek onu yapmadılar. Berbat berbat ötesi takım. Okan bey şunlara puan verdi akılalmaz bir şey.
önceki yıllarda bitirici oyuncular daha coktuBence bu sene durum farklı.
Asensio talisca gibi bitirici oyuncuları var.
Tek kulvarda giden Galatasaray bunların hepsinin içinden geçer.Ekli dosyayı görüntüle 315601
Burdan nasil cikacagiz bilmiyorum. 12 ile cikmak gerek artik. Baska caresi yok.
İyide saydığın maçların hepsini sen zaten bunlardan önce oynayacaksın strateji yapamazsın kiİçeride bunları yenersek bjk göztepe ts samsun deplasmanlarından 3 ünde beraberlik hakkımız doğuyor. O maçta ne yapıp edip kazanmak şart oğlu şart. Sezonun en önemli maçı olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 315601
Burdan nasil cikacagiz bilmiyorum. 12 ile cikmak gerek artik. Baska caresi yok.
Ona bakarsan jkye depte yenemiyoruz senin mantıkla ptsler eşit şu andaFener'i 3 senedir kendi evimizde yenemiyoruz deplasmanda yeniyoruz misal. Fener allahın gençlerbirliği ile deplasmanda oynasa ne yazar kendi evinde oynasa ne yazar.
Ona bakarsan jkye depte yenemiyoruz senin mantıkla ptsler eşit şu anda
Allahtan Rafa yok 1 point garanti diyebiliriz.Ona bakarsan jkye depte yenemiyoruz senin mantıkla ptsler eşit şu anda

Trabzon'un kalede kova duruyor0.76 xg'den 3 gol çıkarmışlar![]()
13.olduğumuzdada takip ediyordum.Tamam bu haftadan itibaren ligi takip etmeyeceksin o zaman