İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.536
- 3.928
- 1.278
Fikstürleri inanılmaz rahat ve can sıkıcı kargalar ile de evlerinde oynuyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben maçtan değil hakemlerden çekiniyorumEn önemli maçımız beşiktaş maçı.
2 hafta sonra ekranda fenerlilere sinir krizi geçirtecek bir maç olur. Acayip inandılar zor fikstür muhabbetine umarım psikolojilerini alt üst edeceğiz.
Fenerden ben kayıp beklemiyorum bizim maç haricinde.Strateji değil ki her maçı kazanmak için çıkacaksın zaten. 3 beraberlik alıp arenaya geride çıkarsan da yeneceksin. Ama iki takım da hesapta olmayan kayıplar yaşayacak %100 eminim de işte yazıyoruz öyle.
hayır nedimim biz berbattık o ara yoksa ts de iki topçu fazla olsa ne olur herifler tırt zaten.Doğru diyorsun da tek bir itirazım var, bizim oynadığımız TS ile şimdiki bir değil. Adamlar devre arasında eridi.
İkinci yarilar bizim fikstur zor olurdu tamam da bu sene kadar zorunuda hatirlamiyorum.Fb nin zor deplasmanı kalmadı deniyor da fb zaten kendi evindeki basit maçlarda puan kaybedip şampiyonluğu bırakıyor genellikle eze ve Talha Kadıköy'de atmıştı golleri asıl zorluğu Kadıköy'de çekerler bu forvetsiz halleriyle sidikli denen heriften de birşey olacağını sanmıyorum
Hala umudum var. Yeni transferler bize güç kattı. Bu takım bu ligde her takımı her yerde yenerHer sene öldük bittik modundasın bitmiyoruz bu senede bitmeyeceğiz.
İyi topçu bence de o paralar fazlaydıAllah korumus bu herifin maximumu 10-15 falan bu haliyle
Kolsuz herif. Gözleri görmüyor benceOnana maci 0 kurtarisla bitirdi. Macin ozeti bu sanirim. Kaleyi bulan 3 sut ve 3 gol.
O işler öyle olmuyor hocam. Para ya bakarsak fenerin de puan kaybetmemesi lazım.Okadar para alıyorlar bir zahmet konsantre olsunlar
Valla ligin sonuna geliyoruz. Konsantre olacaksinO işler öyle olmuyor hocam. Para ya bakarsak fenerin de puan kaybetmemesi lazım.