SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

İkinci yarilar bizim fikstur zor olurdu tamam da bu sene kadar zorunuda hatirlamiyorum.

Ard arda deplasman besiktas goztepe trabzon
Evet zor görünüyor ama tek yapmamız gereken ciddiye almak her maçı mücadele etmek bizim dengimiz yok ligde hepsini yeneriz yeter ki sacmasapan işler yapmayalım ben fbnin de daha puan kaybedeceğini düşünüyorum

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

HBI6xoFakAAqWJI
ounachu denilen sırık tüm topları ortaya attı sagolsun

Fenerden ben kayıp beklemiyorum bizim maç haricinde.

Bizim Beşiktaş deplasmanı kronik problem+Trabzon deplasmanı

Bu sene çok şans teptik
Olabilir tabi de daha 3 ay var. Asensio Talisca aynı döneme denk gelen sakatlık yaşarlarsa gol atamazlar mesela. Daha çok sular akacak bence köprünün altından. Sonlara doğru bizim konsantrasyonumuz zirve yapıyor. Belki de hepsini kazanacağız. Belki de kazanamayacağız, zaten bi yerde dönecek bu. Fb de şampiyon olmaya başlayacak. Böyle bakınca kafa rahat oluyor.

Biz odaklandıktan sonra zor maç yok abi. Göztepe falan bunları zor maçtan saymıyorum

İki maç var abi tjk ve ifb. Gerisi yeter ki isteyelim çok rahat geçeceğimiz maçlar

olm zaten söylediğiniz şey kendi içinde şöyle bir çelişki yaşıyor

Fener bu sene daha puan kaybetmez

E o zaman şampiyon Fener olur zaten adamlar hiç puan kaybetmemişse tüm maçları kazanmışsa bizim maç dahil, e şampiyonlar

Ha diyorsanız ki Fener puan kaybetmez ama biz kaybederiz, yapacak bir şey yok

fb goruldugu uzere sadece 2 adam ustunden ilerliyor. Taraftarlari dua etsin Asensio oncelikli olmak uzere Talisca ile sakatlanmasinlar. Bu adamlarin oynamadigi her mac puan kaybina cok aciklar.

Olabilir tabi de daha 3 ay var. Asensio Talisca aynı döneme denk gelen sakatlık yaşarlarsa gol atamazlar mesela. Daha çok sular akacak bence köprünün altından. Sonlara doğru bizim konsantrasyonumuz zirve yapıyor. Belki de hepsini kazanacağız. Belki de kazanamayacağız, zaten bi yerde dönecek bu. Fb de şampiyon olmaya başlayacak. Böyle bakınca kafa rahat oluyor.
Ama bu sene olmamalıydı. Çok iyiydi herşey kaostalardı hem bizim alternatifsiz kadromuz hemde bunların şu lanet olası Beşiktaş geri dönüşü çok şeyi değiştirdi

Tam güzel darbe vuracaktık tuttuk 90+5de yedik

Tsnin kadro yumuşacık..Bu kadroyla doğru orantılı bir kaleci almışlar.Oda yumuşak ayakları iyi..Başka hiçbirşey yok..Gerçekten bravo.

Yalnız o değilde GS maçında bu Trabzon kanatları böyle boş birakirmi.

Fatih tekke hainin tekidir

Valla beyler Fenerbahçe 1 puan dibimizde bizi takip ediyordu ve hayvanoğluhayvan bir fikstürümüz vardı 2 sezon önce. O zaman da bunlar konuşuluyordu. Yine konuşuluyor.

Yani sürekli negatif basmanın ne anlamı var hakikaten soruyorum

Zaten Fener asla puan kaybetmez bundan sonra diyorsan, niye izliyon olm ligi ruh hastası mısın

Valla beyler Fenerbahçe 1 puan dibimizde bizi takip ediyordu ve hayvanoğluhayvan bir fikstürümüz vardı 2 sezon önce. O zaman da bunlar konuşuluyordu. Yine konuşuluyor.

Yani sürekli negatif basmanın ne anlamı var hakikaten soruyorum

Zaten Fener asla puan kaybetmez bundan sonra diyorsan, niye izliyon olm ligi ruh hastası mısın
Hepsine tek tek koyacagiz

Geri
Üst Alt