SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

Bunlar feneri fenerlilerden daha çok seviyor

Her yıl ocak gibi puan kaybetmezler diye zırlamaya başlayıp mayısta utanmadan şampiyonluğa seviniyolar. Eninde sonunda olacaklar şampiyon, belki de bu yıl olacaklar ama 7/24 ağlayıp mazoşistlik yapmak çok enteresan

bu angutça kafa yapısı gerçekten bayıyor bi süre sonra
Bu kadar korkaklık fazla yahu.

3 puan öndesin, kadro kalitesi olarak öndesin, oyun olarak da öndesin…

+ İçeride maçın var ve ödün bokuna karışıyor şampiyon olamayacağız diye. Sadece bu sezon değil. Geçen sezon da Nisan’dan sonraki fikstür herkesi korkutuyordu. Beşiktaş maçında puan kaybedilince herkes ağlıyordu burada. Trabzon, Samsun, Eyüp, Göztepe deplasmanı falan ve sadece 3 puan fark vardı. Sonuç sen hepsini sektire sektire yendin. Adamlar da puan kaybede kaybede geldi. 11 puan fark attın…

İyide saydığın maçların hepsini sen zaten bunlardan önce oynayacaksın strateji yapamazsın ki
Strateji değil ki her maçı kazanmak için çıkacaksın zaten. 3 beraberlik alıp arenaya geride çıkarsan da yeneceksin. Ama iki takım da hesapta olmayan kayıplar yaşayacak %100 eminim de işte yazıyoruz öyle.

4 yıldır ligin içinden geçiyoruz yok febe yok bilmem ne? Gitti in beşiktşaa kaybettin gittin göztepeye kaybettin bunlara koysan yine şampiyonsun koyamıyorsan koy gtüne gitsin zaten ne anlatıyorsunuz oğlum siz?

Valla kalan fikstürden açıkçası net bir korkum yok.

Tek korkum Avrupa'da devam edip beşiktaş-Göztepe o aralığa bir tane Avrupa maçı oturması o zaman zortlarız.

Oyuncuların kafa tamamen gider.

Daha geçen sezon değil ondan önceki sezon yendik ya la
8 sezonda tek
Fbyi içerde yenme işi 11 12 sezonda tek. Onu becerebilsek 3 beraberlik hakkı olacak aslında ama beceremiyoz ki

Zurnupada ilerlersek hiç hesaba almadığımız gençler depi bile sıkıntı bu arada yorgunluktan maç verdik ilk yarı paso

Fener önümüzdeki 2-3 maçtan birinde salakça puan kaybedecektir Nottingham maçlarında bunların bünye kaldırmaz.

Bu Oulai'nin 35 edeceğini ısrarla savunup hatta etmez dediğim için bana hakaret eden bir şahıs vardı , okuyorsa tekrardan anayım kendisini de bir daha baksın bu mesaja

En önemli maçımız beşiktaş maçı.

2 hafta sonra ekranda fenerlilere sinir krizi geçirtecek bir maç olur. Acayip inandılar zor fikstür muhabbetine umarım psikolojilerini alt üst edeceğiz.

Bunlar feneri fenerlilerden daha çok seviyor

Her yıl ocak gibi puan kaybetmezler diye zırlamaya başlayıp mayısta utanmadan şampiyonluğa seviniyolar. Eninde sonunda olacaklar şampiyon, belki de bu yıl olacaklar ama 7/24 ağlayıp mazoşistlik yapmak çok enteresan

bu angutça kafa yapısı gerçekten bayıyor bi süre sonra
Her yıl bunun yapılmasının sebebi illa bir yıl tutacak ve o tutan yılda ben demiştim diyecekler. Yapmalarındaki tek amaç bu.

Bundan sonra ben de mazoşist gibi konuşacağım

Sarı laci bayraklarla sokağa dökülmek dileğiyle mayısta

8 sezonda tek
Fbyi içerde yenme işi 11 12 sezonda tek. Onu becerebilsek 3 beraberlik hakkı olacak aslında ama beceremiyoz ki

Zurnupada ilerlersek hiç hesaba almadığımız gençler depi bile sıkıntı bu arada yorgunluktan maç verdik ilk yarı paso

Fenerin salak puan kaybı yaklaşıyor bence, bunların gtü Nottingham maçlarını kaldırmaz. He diyecen ki lan Kasımpaşa ve Antalya iki 2 tane Fener altyapısı mı puan alacak.

Bu sene Fener tüm puan kayıplarını hıyarca yaptı. Yine böyle bi salaklık bekliyorum nefes yetmezliğinden avrupa maçları sonrasında.

Geri
Üst Alt