Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.238
- 58.367
- 3.383
Şampiyonluk oranları değişmiş
Fb 1.55
Gs 2.20
Fb 1.55
Gs 2.20
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon'a 2 sezon önce Zaha'nın olduğu dönem 1.2 xG ile 5 gol atmıştık diye hatırlıyorum.0.76 xg'den 3 gol çıkarmışlar![]()
Bu kadar korkaklık fazla yahu.Bunlar feneri fenerlilerden daha çok seviyor
Her yıl ocak gibi puan kaybetmezler diye zırlamaya başlayıp mayısta utanmadan şampiyonluğa seviniyolar. Eninde sonunda olacaklar şampiyon, belki de bu yıl olacaklar ama 7/24 ağlayıp mazoşistlik yapmak çok enteresan
bu angutça kafa yapısı gerçekten bayıyor bi süre sonra
3 şutları var 3'üde gol0.76 xg'den 3 gol çıkarmışlar![]()
Fenere koyalimda dert etŞampiyonluk oranları değişmiş
Fb 1.55
Gs 2.20
Strateji değil ki her maçı kazanmak için çıkacaksın zaten. 3 beraberlik alıp arenaya geride çıkarsan da yeneceksin. Ama iki takım da hesapta olmayan kayıplar yaşayacak %100 eminim de işte yazıyoruz öyle.İyide saydığın maçların hepsini sen zaten bunlardan önce oynayacaksın strateji yapamazsın ki
Usta ciddi mi?Şampiyonluk oranları değişmiş
Fb 1.55
Gs 2.20
8 sezonda tekDaha geçen sezon değil ondan önceki sezon yendik ya la
YalanŞampiyonluk oranları değişmiş
Fb 1.55
Gs 2.20
Cafer büyük fenerli.Usta ciddi mi?
Her yıl bunun yapılmasının sebebi illa bir yıl tutacak ve o tutan yılda ben demiştim diyecekler. Yapmalarındaki tek amaç bu.Bunlar feneri fenerlilerden daha çok seviyor
Her yıl ocak gibi puan kaybetmezler diye zırlamaya başlayıp mayısta utanmadan şampiyonluğa seviniyolar. Eninde sonunda olacaklar şampiyon, belki de bu yıl olacaklar ama 7/24 ağlayıp mazoşistlik yapmak çok enteresan
bu angutça kafa yapısı gerçekten bayıyor bi süre sonra
8 sezonda tek
Fbyi içerde yenme işi 11 12 sezonda tek. Onu becerebilsek 3 beraberlik hakkı olacak aslında ama beceremiyoz ki
Zurnupada ilerlersek hiç hesaba almadığımız gençler depi bile sıkıntı bu arada yorgunluktan maç verdik ilk yarı paso
Nolmuş
İzlemedim maçı