SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

Fikstürleri inanılmaz rahat ve can sıkıcı kargalar ile de evlerinde oynuyorlar.

En önemli maçımız beşiktaş maçı.

2 hafta sonra ekranda fenerlilere sinir krizi geçirtecek bir maç olur. Acayip inandılar zor fikstür muhabbetine umarım psikolojilerini alt üst edeceğiz.
Ben maçtan değil hakemlerden çekiniyorum

Bir pozisyonda 10 kişi bırakır bizi al başına bela

Yapmadılar mı yaptılar

Bjk ile şampiyonluk için oynarken Mostafa Muhammed'in nasıl atıldığını

Arda'ya verilen penaltıyı unutmayın

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Strateji değil ki her maçı kazanmak için çıkacaksın zaten. 3 beraberlik alıp arenaya geride çıkarsan da yeneceksin. Ama iki takım da hesapta olmayan kayıplar yaşayacak %100 eminim de işte yazıyoruz öyle.
Fenerden ben kayıp beklemiyorum bizim maç haricinde.

Bizim Beşiktaş deplasmanı kronik problem+Trabzon deplasmanı

Bu sene çok şans teptik

Fb nin zor deplasmanı kalmadı deniyor da fb zaten kendi evindeki basit maçlarda puan kaybedip şampiyonluğu bırakıyor genellikle eze ve Talha Kadıköy'de atmıştı golleri asıl zorluğu Kadıköy'de çekerler bu forvetsiz halleriyle sidikli denen heriften de birşey olacağını sanmıyorum

biz bu trabzon'u antrenman maçı gibi yeniyoz herifler ittir kaktır kazanıp şampiyon gibi seviniyolar.

aradaki kalite ve vizyon farkını anca mental yoksunluk kapatabilir. ilk yarıda yaptığımız mallıkları şampiyonluk haftalarında yapmayacağımızı düşünürsek çok sıkıntı yok demektir.

Fb nin zor deplasmanı kalmadı deniyor da fb zaten kendi evindeki basit maçlarda puan kaybedip şampiyonluğu bırakıyor genellikle eze ve Talha Kadıköy'de atmıştı golleri asıl zorluğu Kadıköy'de çekerler bu forvetsiz halleriyle sidikli denen heriften de birşey olacağını sanmıyorum
İkinci yarilar bizim fikstur zor olurdu tamam da bu sene kadar zorunuda hatirlamiyorum.

Ard arda deplasman besiktas goztepe trabzon

Konu fb değil yaa

Boş boş konuşmayın

Karşımızda GS şampiyon olmasında kim olursa olsun kafasında neredeyse bütün ülke birleşmiş durumda

Siz halen burada yok bunlar fb övüyor filan

Bütün mesajlarım duruyor bak bakalım kaç defa fb övmüşüm

Ulan spor bakanı tff'ye gidip bizim maçın var raporunu inceliyor

Dünkü maçtan sonra bile td kılıklı bir adam çıkıp hakem makem bir şeyler saçmalıyor

Ne anlatıyorsunuz siz yaaa

Onana’nın ortalama bir kaleciden daha iyi olduğu tek özelliği, dünya haritasında Kamerun’u tekte bulabilmesidir.

Başka hiçbir konuda iyi olamaz.

yaw bu tsyi paramparça ederiz göztepe maçına kadar clden elenmiş oluruz zaten onlarda dayanamaz

bjkyi yendiğimiz an fikstür zorluğu vs muhabbeti boş

okanda bi zahmet 350 milyonluk takımla bişeyler yapsın

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

HBI6xoFakAAqWJI

Geri
Üst Alt