Salih Salihoğlu
Tecrübeli Üye
- 29 Ocak 2024
- 6.271
- 4.586
- 523
Tırabzan denilen sözde fener düşmanı takımdan bundan sonra bırak futbolcuyu bir çöp bile almayın, prime ronaldinhoyu bedava verecek olsalar bile dönüp bakmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anti-Icardi hususunda hiçbir fırsatı kaçırmaman şahsımı mutlu etmekte.icardiyi mutlu etmek istersek sampiyonluk gider
Okan'a ve Davinson'a BJK maçlarında bir haller oluyor. Davinson'u soyunma odasına filan kitleriz belki maç bitene kadar da Okan hocamın BJK sevgisini ne yapacağız bakalım. Allahtan Muslera yok.
ben cünkü malımı biliyorum icardiyi 11 koyup 1 macı bok edebiliriz gaza gelipAnti-Icardi hususunda hiçbir fırsatı kaçırmaman şahsımı mutlu etmekte.
beraberlik sakat skor. rakibi iyice gaza getiririz. sonra göztepe, ts deplasmanlarında da korkuyla oynarız çünkü hata şansı kalmayacak.Bak bu doğru fakat bu fener icinde dogru cunku sene başından beri söylüyorum bu sene netice alamasada en iyi derbi oyununu beygirci oynatıyor kim ne derse desin, takim ici moronlari olmasa fener fark yiyerek havlu atmıştı
O yuzden 8jk derbisinde 1 puan bizim icin gayet iyidir
Koreli boş değil yıpratıcı bi tip. Elmander e benziyor stil olarak. Saçma sapan gol kaçırıp garip goller atar ligde. Fizik kalite çok iyi ve epey hareketli bi arkadaşRafa gitti sorun yok o yüzden. Bazen bazı oyuncular bela olurdu ya tam öyleydi bizim için.
Valla beyler bu kadrolar sen içerde dışarda bu takımların kafasına vur diye kuruldu.
Ben takımda 75 milyon euroya alınmış Osimhen, Sane, lang, Lemina, Torreira, Singo vs varken eğer sırf 2 tane scout oyuncu buldular diye TS deplasmanından, sırf devre arası 2 oyuncu getirdiler diye BJK'yi YENMEM GEREKİYORKEN YENEMİYORSAM
Göztepe deplasmanı çok zor adamlar çok iyi takım oyunu oynuyor da çok iyi savunma yapıyorlar da...
Ohooo, tekrar diyorum. Bu kadronun bu takımları üst üste koyması lazım an itibariyle.
Böyle olmayacaksa zaten şampiyon olmayayım, bu takım da dağılsın 1-2 oyuncu haricinde herkese eyvallah diyelim. Çok net.
Sami uğurlu denen adamın fener karnesine bakmanı isterim. Fb ajanı gibi herifSami uğurlu fbye çakar
Samsunun yeni hoca puan çıkarabilir
Burak Yılmaz ters gelir
Sergen de ters geliyor zaten paşa dışında net maçları yok fbnin de
Defanstta kanatlar bostukanatları boşmuydu
orta boş gibiydi kanatsız kanattan oynadı ts güzel bi taktik
Asensio gollerine ve asistlerine bakın hep demarkeAston maçını seyreden td fb'yi bitirir
O maç adamlar assensioyu hiç döndürmedi fb bitti
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim taraftarın korkusu tam olarak nedir ? Pesimist arkadaşlar yazarsa ozellikle..
Fenerin oyunumu
Fenerin hocasimi
Yada bizim takımın oyunumu
Yada bizim hocami
Nedir tam olarak
Büyük birseyi atliyorsun…Ben pesimistimdir, korku değil ama durum şu
Hocaları düzgün, kendi işine bakıyor ve bir şablon oturttu
Olmayan adam yerine yedek de girse ne oynandığı belli, sırıtmıyor
Gerektiğinde rakibe göre de oynatıyor, esnek
Öndeki adamlar hareketli, defans açıcı
3 kendi evinde, 4 deplasmanda puan kaybı var
Evindekiler ilk hafta alanya, sonra biz, bir de göztepe
3’ü de zor rakiplerdi, yani kendi evlerinde eskisi kadar sürpriz kayıpları yok
Biz dışında zor deplasmanları da kalmadı
Takımı hala diri sayılır, kolay rakiplerde önce eforla skoru bulma, sonra skoru koruma ve kontra oyuncularını alma şeklinde
Bizim ligde çalışır, çalışıyor da
Biz ise bu sene daha sürprize açığız
Hocanın süre verme takıntısı ve 2 ortasaha takıntısı birçok maçı sürprize çeviriyor
Kayıplarımızın dar kadrodan olduğuna da katılmıyorum, o maçlarda da 2 taneden fazla 11 oyuncusu eksik değildi
Bu sene bizim kayıplar daha sürprizli
Bir tek şu var, golcü kadroları dar
form düşüşü, ceza, sakatlık olursa kapanan takımlara sıkıntı yaşayabilirler
Olmazsa da rakipler taliscayı kilitlemesi lazım, oyunu hep o açıyor, derinleştiriyor
O pas istasyonu olurken ortasahalar veya kanatlar derine koşu atıyor
Ortasaha - Talisca bağlantısını kesmeleri lazım
Bir de fener önde basıyorken topu hemen geniş alana aktarmalılar
Rakipler bunu anlar çözerse, düşüş/ceza/sakatlıkla birlikte arka arkaya kayıplar yapabilirler