SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

Bakin gencler. Kafa kagidi eski bir abiniz olarak konusuyorum. Bu adamlar 1980'lerin basinda tamami Turk ordusunda gorevli hakemler sayesinde semirtilmis, hakli haksiz en cok sampiyonluga sahip takmdi. Biz bunlardan 1980'lerde 5 sampiyonluk gerideyken eyvallah etmedik. Dise dis carpistik altimiza aldik. Sahada ezdik saha disinda ezdik. Siz simdi biz 6 sampiyonluk ondeyken karamsarlik yapiyorsunuz.

Fener degil agababasi gelsin. Aslanin disine kanin degdigi aylardir bahar aylari. 3 puan ondeyiz, 3 puan geride olsak ta asla suphe etmezdim.

Fenerbahce saha disindaki agababalari tarafinda semirtilen yapay bir organizmadir. Kanserli hucredir. cok buyutmeyin bunlari. Sampiyon olurlarsa da eskiden oldugu gibi saha disi destekcileri sayesinde olacaklar saha ici yuzunden degil. Eskiden de boyle oldular. Yine olsunlar dert degil. Sampiyon olurlarsa biz yine bunlara onumuzdeki 20 yilda bir 10 sampiyonluk daha fark atariz.

Rahmetli Cetin Altan'in dedigi gibi. Enseyi karartmayin. Siz Galatasaray'li genclersiniz. Maziniz sasali basarilarla dolu. Rakibiniz daha henuz Real Madrid ile tarihinde hic mac yapmadi siz Real Madrid'in elinden kupa almis takimin taraftarisiniz. Az biraz sakin olun lutfen.

IMG_7693.webp

Maç öncesi o saçmalıkları gördüm , bu faydasızların yüzde 1 olan kazanma şansları da SIFIRA indi..

Ben de maçı kapatıp sevgilimle katmer tatlısı yedim 😌

Ne iyi etmişim..

Oulai balonu bizim maçta gotune motor takarak oynar
Bu pek doğru değil. Meydanı boş bırakırsan zavallı Eyüp futbolcularının bile belli periyodlarda gayet iyi pas yapabildiklerini gördük. Kazandığımız birçok maç için de geçerlidir bu dediğim.

Talisca attığı Tokatta ikinci sarıyı görseydi 53 te maç çok farklı yere gidecekti

Valla beyler bu kadrolar sen içerde dışarda bu takımların kafasına vur diye kuruldu.

Ben takımda 75 milyon euroya alınmış Osimhen, Sane, lang, Lemina, Torreira, Singo vs varken eğer sırf 2 tane scout oyuncu buldular diye TS deplasmanından, sırf devre arası 2 oyuncu getirdiler diye BJK'yi YENMEM GEREKİYORKEN YENEMİYORSAM

Göztepe deplasmanı çok zor adamlar çok iyi takım oyunu oynuyor da çok iyi savunma yapıyorlar da...

Ohooo, tekrar diyorum. Bu kadronun bu takımları üst üste koyması lazım an itibariyle.

Böyle olmayacaksa zaten şampiyon olmayayım, bu takım da dağılsın 1-2 oyuncu haricinde herkese eyvallah diyelim. Çok net.
Abartmayalım.
Orta sahamız çok büyük sıkıntı.Defans hattı kanatlar ve forvet bu ligin çok üstünde ama orta saha malesef bu kadar değil.Ayrıca bizim takım olarak baskılarda ve yerleşimde sıkıntı var.Rakibe Çok boş alan veriyoruz.Belki vasat anadolu takımları bunları değerlendiremiyor ama bjk,ts ve göztepe kendi sahalarında sıkıntı çıkarabilir.Bunu bjk maçlarında sıkça gördük.
Sen oynayan tarafsın.Galibiyet isteyen tarafsın.Bu yukarıda bahsettiğim sıkıntılar Bjk,ts ve göztepe deplasmanlarında başımızı ağrıtabilir.

Bu arada ben tescilli şikecilerinde özellikle kendi sahalarında puanlar kaybedeceğini düşünüyorum.Tabiki hakemler şerefsizlik yapmazsa.

Fenerin bjk Başakşehir ve Samsun maçları kaldı görece zor olan. Bizimde göztepe ts bjk samsun başak kaldı. 2 maç ekstramız var onlardan. Muhtemel puan kaybı olabilecek. 3 e 5. Bide fener maçı var. Bence fener bu 3 lüden birine puan kaybedecek biz ise kayıpsız devam edicez. Arenaya geldiklerinde ya 3 puan fark devam eder yada 5 puan a çıkmış olur. İki ihtimalde de arenada yenilmediğin takdirde yüksek ihtimal şampiyonsun. Sadece kadro kalitemiz ile fener maçı hariç diğer maçlarda hiç hata yapmamalıyız onlarda yapmamalı tabi. Burdaki kriter oyun. Ben fenere bakınca forvetlerini de gönderdikleri için kapanan takımlara karşı illaki birinde puan verecekler diye düşünüyorum. Çünkü oynadıkları oyun kötü. Bizim ise alternatifli kadromuz oldu ve oyunumuz gelişti. Kağıt üstünde ev deplasman oranında biraz avantajlı olabilirler. Ancak iş saha içine gelince bugunde izlediğim derbiden sonra emin oldum kadro kalitesi olarak bir kaç gömlek üstünüz bunlardan. Normal şartlarda oyun planımız iyi olsa. Takım kadronun hakkını verse zaten kopup gitmiştik şimdiye. Tek sıkıntı oyun planımız sıkıntılı. Sette ezemiyoruz. Onuda işte yeni oyuncularla halledebiliriz. Artık elimizde top taşıyan asist yapan oyuncular var. Uzun lafın kısası ciddi hatalar yapmazsak yine şampiyon oluruz. Ama bu kadro kalitemiz sayesinde olur.

Sen de Okan’ı eleştirme beğeniler sular seller gibi aksın.
Zaten artık bişey dememe kararı aldım. Mecbur arkasında durcaz naapalım. Başka Galatasaray yok. Okanın kişiliğine sözüm yok. Rahat adam iyi bir insan gibi gözüküyo ancak işte hocalığını sevemedim ama neyse yapacak bişey yok eleştirmiyorum artık. İnşallah başarılı olur da yine şampiyonluk + cl bişeyler yaparız. Ama unutulmasın bu eleştiriler olmasa da taraftar uyanamaz şu transferler yapılmazdı. Hepsi eleştirinin sonuçları. Eleştirenlerinde hakkını verin. En azından küfür hakaret etmeden eleştirmekten bahs ediyorum. Ben kendi adıma eleştirdim ama asla küfür filan etmedim. Küfür hakaret işi başka bişey. Onu yapan Galatasaraylı olamaz zaten. Karakterinde de sorun vardır. İnsan gibi gördüğünü, tespit ettiğini söyle geç.

3 senedir 2-3 alıyorlar yine şampiyon galatasaray

Bu ismail bir şekilde bize düşer mi acaba dedim. Mourinho devam etseydi muhtemelen ayrılacaktı. Hayvan oğlu hayvan çok etkili bu sezon.

Ben sunu fark ettim

Bunlar olumune oyniyor, biz ise cogu macta yildiz oyuncularin yeteneginle fazla kasmadsn hala 3 puan ondeyiz. Kupa macinda bile bizden cok daha mucadele ettiler. Ali koc gidisiyle negatif enerjiyide ustunden attilar.

Bizim takim lige odaklanip konsantre olursa bunlar sampiyonluk filan goremez ama 3 kere arka arkaya sampiyon olduk lig icin motivasyon eskisi gibi yok ondan cogu maclarda iyi oynamiyoruz ama adim gibi eminim juventusa karsi takim cok iyi oyniyacak. Aklima 2008 sampiyonluk geldi fenerin daha iyi bir kadrosu olmasina ragmen biz sampiyon olduk onlar slde ceyrek final gordu.

Insallah sampiyon oluruz, okan hocaya buyuk is dusuyoe bu konuda.

pozisyon net elmis bu arada, burada el yok diyenler hangi gözlükle izlemis?

bu arada serefsiz var vara cagirsaydi halil umut meleri yüzde yüz golü iptal ederdi!

Malesef en kotu senaryo oldu, kazasiz belasiz 3 puan aldilar. Bundan sonra bizim mac disinda puan verecekleri mac belki BJK ic saha o da cok zor. Bizim ise fiksturumuz zaten belli, SL yorgunlugu ile vasat takimlara karsi zorlandigimiz durumda onumuzdeki deplasmanlardan cikmamiz imkansiza yakin olacak.

3 puan kaybetme luksumuz var sadece, onu da FB ic sahada telafi edecek sekilde dusunelim. YaninTS, BJK, Samsun, Goztepe deplasmanlardan 9 puan sart. O da Gaziantep vb. sacmaliklari yasamama durumunda. Alanya fln da bunun ekstrasi.

Adamlar balli degil bence, orta sahada isiran Ismail, ilerde bitiricilik konusunda klas Asensio ve Talisca var. Adamlar 3 pozisyona giriyor 3 gol atiyor. Dün de oyle bir macti, hatta daha fazla bile atabilirlerdi. Ama genel bakinca hicbir sey oynamamislar dersin yanilarak.

Bunlar bu sene her sene kaybettikleri ic saha puanlari vermeyecek. Tekrar tekrar yaziyorum, cunku gecmise gore kadro kalitesi ve derinligi cok daha fazla. Ayrica hakem ve genel kamoyu artik sampiyon olsunlar modunda. Isi cok cok ciddiye almamiz lazim.

Geri
Üst Alt