SL 25/26 H:23 | Beşiktaş 4-0 Göztepe | MS | 22 Şubat | beIN Sports 1

İstatistikseverler için kötü bir haberim var

1771781980232.webp

Sergen okandan iyi top oynatiyor

göztepe gol fakiri bir takım oldu iyice kendi evlerinde bile kayseriye gol atamayan bi takım, göztepe depten rahat çıkıcaz bence, jk depte ise topa sahip olup uyutmak lazım bi süre, sürekli tempo yapabilecek bi takım değil bjk, sürekli pas yapıp uyutcan

Aynı göztepe gibi oynuyoruz bizde sadece ileriye uzun at

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

göztepe gol fakiri bir takım oldu iyice kendi evlerinde bile kayseriye gol atamayan bi takım, göztepe depten rahat çıkıcaz bence, jk depte ise topa sahip olup uyutmak lazım bi süre, sürekli tempo yapabilecek bi takım değil bjk, sürekli pas yapıp uyutcan

hocamız konyada "zemin kötü pas yapamamadık" gibi bir bahane uydurdu da biz ne zaman pas takımı olduk onu hatırlamıyorum tabi

Yine benzer bir bahane sonucu dan dun top oynarız bjknin yapacağı bireysel hatalara kalır iş

BJK bizden daha iyi kesinlikle

Biz hak etmiyoruz şampiyonluğu

Şansa bala ilerliyoruz zaten

Bence Beşiktaş'ın şu performansı gibi asla oynamadık -ki Göztepe de bizden daha iyi

Beşiktaş'ın ilk yarısı > Galatasaray'ın geride bıraktığı 3.5 sezon

canıistersesaray olduk

avrupada tudoru eleyip çeyrek (Okancılar için sağlam makara malzemesi) . Çeyrekte kafa kafaya bir elenme

Ligde içerde fenere yenilmeden bir 2.lik

böylelikle hem avrupacı tayfa(ben) hem de terimci tayfa(rekor elden gitmiyor) memnun olur

Sene sonu da hocamızı italyaya uğurlarız win win win bir durum

avrupada tudoru eleyip çeyrek (Okancılar için sağlam makara malzemesi) . Çeyrekte kafa kafaya bir elenme

böylelikle hem avrupacı tayfa(ben) hem de terimci tayfa(rekor elden gitmiyor) memnun olur

Oha. Terimin rekoru egale olmasın diye şampiyonluk istemeyen gerçekten var mı

Varsa ben varım desin özelden ağır sövücem

galiba öyle olacak Egomenim

Goztepe cok yanlış kadroyla cikmis hem forvet arkası hemde sag bek,gel bana gol attı demis

Bütün sezonu kotu geçirirsin ve ligi 2.3 bitirirsin sorun olmaz fakat haftalarca lider gidip şampiyonluğu verirsen ne hoca ne başkan kalmaz

Ikisi de kotu takim cikacak koyacaz.Koyamazsak da yapcak bisey yok zirlamayacaz tabi dünki gibi hakem kahpelikleri olmazsa

Geri
Üst Alt