Beşiktaş da bunu her zaman yapmıyor. Murillo ve Oh’un golleri çok ekstraydı. Olaitan zaten istemeden gol attı, topu kaptırıyorduHerifler 10 şuttan 4 gol çıkarmış, bizim bir maçta 4 gol atmamız için 25 şut filan atmamız lazım o maç.
Beşiktaş da bunu her zaman yapmıyor. Murillo ve Oh’un golleri çok ekstraydı. Olaitan zaten istemeden gol attı, topu kaptırıyorduHerifler 10 şuttan 4 gol çıkarmış, bizim bir maçta 4 gol atmamız için 25 şut filan atmamız lazım o maç.
2 sezon önce osimhen olsa heralde 50 gol atardı hücum olarak nedense geri gidiyoruz bazı maçlar hariçBencede balon..
Göztepe leş bir takım.
Ama şu koreli leş adam geldiğinden beri gol atıyor.
Biz osimen gibi adama gol attıramıyoruz..
Okan buruk denen adam olduğu sürece
Biz doğru futbolu oynayamayız.Ne kadro kurmayı biliyor nede doğru oyun oynatmayı billiyor.Sırf bireysel osimenin varlığıyla diğer oyuncuların bireysel performansıyla işi götürüyoruz
Bence olacak o zaten, çok akıllı oynamalıyız. Aptal saptal kontra yiyip hakeme atma fırsatı vermemeliyizbizim jk maçlarında hep bi şanssızlık oluyor kırmızı vs saçma sapan şeyler yaşıyoruz hep bu sefer bunları ezeceğiz
Reis nabız falan hikaye.Şut tekniğin iyi olacak.Bizde yok öyle bir adam.Baskı haricinde gol atamıyoruz.Bu tam bir rezillik.Fener de aşağı yukarı böyle, bulduklarını atıyorlar.
Bizimkiler çok şut atıyor çok ceza sahasında buluşuyor ama yüksek nabızla gol atamıyorlar.
3 atmamız için minimum 20 şutluk bir maç oynamamız gerekiyor.
Hali berbat anadolu takımlarından biriyle dün oynadık zaten Onurum.Sezonun maçı jk olacak, orası bariz. Bunları -özellikle net bir skorla- yenersek o gazla devam ederiz. Bu ligin en iyi anadolu takımlarının bile hali berbat. Yok zor maç, yok kritik maç vs demek komedi bana göre.
Orta saha orta saha orta saha..2 sezon önce osimhen olsa heralde 50 gol atardı hücum olarak nedense geri gidiyoruz bazı maçlar hariç
Yasin Kol'u hazırlıyorlar gibi hissediyorumjk maçında hakem halil umut meeler olmalı kötünün iyisi
o gelirse maçtan puan alma ihtimalimiz %10 falan olur heralde tetikçiYasin Kol'u hazırlıyorlar gibi hissediyorum
Benim tek korkum bu işler. Yoksa dediğim gibi motive olduğumuz takdirde 11'de 11 işten bile değil.o gelirse maçtan puan alma ihtimalimiz %10 falan olur heralde tetikçi
Liverpool'u yendik, gittik evimizde Jk'ye karşı 1 puana razı olduk.Bjk taraftarı bile haftayı daha mutlu kapatıyor, şaka gibi.