SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1

Kasımpaşa'dan medet umulmaz. TD Emre, İrfan, Becao gibi oyuncular var, Cenk filan, geçiniz.
Bu maç hakemlere bile sıra gelmez.

Yasin Kol'un ilk devre Paşa lehine penaltı çalıp maçı 2/1 'e bağlaması beni şaşırtmaz.

Oha ulan

hem kasımpaşa maçı
hem yasin kol hakem

Fenerbahçe'ye tamamen %100 moral maçı atanmış ya 6-0 falan yenecekler

Neysek maç iftardan sonraya denk geliyormuş... maçı açıp da oruç bozmak vardı...

Yasin kol kartını çok yanlış macta kullanmışlar, Kasımpaşa zaten arka bahceleri buna hic gerek yoktu

Saadettin ve Tedesco'nun zart diye kadro disi biraktigi Kahveci ve Cenk gaz yapabilir...
Tam biraz umut besleyecek gibi oluyorum aklima takimin Kasimpasa, hakemin Yasin oldugu geliyor.
En fazla 2'den 1 olur, yine sinir oluruz.
%90 olacak olan; 20dk'da 2 gol, mac 5-1 gibi biter, sampiyonluk sarkilari ve kapanis..

maç fenerin sahasında
rakibin forveti fener eskisi cenk denen ağır vasıta
rakibin kanadı fenerin dışlanmış ama aklı yuvada kalmış irfan'ı
rakibin stoperi fener eskisi becao
hakem yasin kol

bu maçtan ekmek bekleyen kelepir köprü ilanlarına baksın . haram olmasa evi arabayı satmalık iddia maçı.

Yasin Kol'un ilk devre Paşa lehine penaltı çalıp maçı 2/1 'e bağlaması beni şaşırtmaz.
Her detayin uzerine Yasin Kol' da mi var.

Skor tahminimi iy 1-2 ms 7-2 yapiyorum.

Bari eyup ve kayseri kazansinda ,daha asagi gitsin pasa...

tffnin yasin kol ataması ile mesajı net. "Hiç öyle fb Avrupa'da en çok kart gören ama ligde görmeyenmiş, Avrupa'da hiç penaltı almıyormuş da ligde her maç penaltıymış, Avrupa'da isabetli şutu bile zor atıyormuş da Galatasaray Juve'yi beşliyormuş ligin foyası ortaya çıkmışmış beni ilgilendirmez. Bende shame aramayın ben projeme bakarım çünkü bana dur diyen yok."

Fenerin eskilerinde gurur olsa dehlendikleri camianın içinden geçmek için ellerinden geleni yapmaları lazım.
Bizim son maç paşa deplasmanı, hani sırf son maça şampiyonluk kalırsa diye bu elemanları oraya postaladılar, bize zorluk çıkarsınlar diye. Herifler hep ucuz hesaplar peşinde koşuyor. Öyle gurur onur falan bunlara uğramaz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çocukları pistten alalım.

Asensio ve Talisca şov yapacak..

Geri
Üst Alt