GSCimbom
SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1
Alper Altun

SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1 Sayfa 8

Alper Altun ·

Cevap
2K
Okunma
43,9K
Sayfa
8/103
herhangi bir şehir deplasmanı olsa umudum vardı o mentalle defans bloğunun değişmesiyle vs puan kaybı olurdu ama içerde paf takımlarıyla oynayacaklar.

Normalde puan kaybetmeleri için sebepleri var n.for yorgunluğu defansın bel kemiği skriniarın olmaması kasımpaşanın küme düşme hattında olması ve rakiplerinin de kazanması gibi ama hakem ve tedesconun müthiş balı nedeniyle yine kazanırlar gibi görünüyor

şu an eski açık'ı izliyorum. fener takılır bir yerde gibisinden konuştular.
herkes puan kaybı yaşayabilir de durduk yere bir anda ''fener de takılacak'' yorumlarının ortaya çıkması aslında içten içte herkesin inancının kırılmaya başladığını düşündürüyor bana.
bizden iş çıkmayacak bari rakibe bakalım kafası kötü. takım güven vermeyince böyle oldu maalesef.
ekmek çıkmaz buradan
bizim maça kadar fener için tek maç var o da beşiktaş.

şu an eski açık'ı izliyorum. fener takılır bir yerde gibisinden konuştular.
herkes puan kaybı yaşayabilir de durduk yere bir anda ''fener de takılacak'' yorumlarının ortaya çıkması aslında içten içte herkesin inancının kırılmaya başladığını düşündürüyor bana.
bizden iş çıkmayacak bari rakibe bakalım kafası kötü. takım güven vermeyince böyle oldu maalesef.
ekmek çıkmaz buradan
bizim maça kadar fener için tek maç var o da beşiktaş.
fener de bok gibi hocaya sahip olduğu için öyle konuşuyorlardır. onlar da sistem değil oyuncu sırtında gidiyorlar, birinin olmadığı gün toptan iflas etmeye yakınlar. fener'in hocasının başını adaletli forma dağıtma, bizimkini herkesi aynı sistemle oynatma yakacak. sonuçta ligde kaliteli taktisyen yok, iyi kadro yüksek oranda işi götürüyor. biz bu açıdan daha yakınız ama en nihayetinde fener'le 1 maç oynayacağız. heynckes hocamızın yüksek taktik denemeleri sürerse ibrenin kime döneceği belli olmaz.

Geri