SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1

Skriniar yok. Ve Fener kenar ortalardan çok gol yiyor. İrfan iyi orta kesen bir topçu. Bakalım nolacak göreceğiz.
ilk yarıdan 2 ya da 3 tane sıkıştırır 2. yarıda rolantiye alırlar . zaten kadro kalitesi arasında ciddi fark olduğu gibi kaza yaşanmasın diye hakem jokerleri cepte saklı. yasin boşuna atanmadı işlerini sağlama almışlar şimdiden . bu maçtan ekmek çıkması ümidi ile çölde su bulman ümidi kıyasıya kapışır

Baskasinin seyiyle gerdege girmeyek. Olursa ne ala olmazsa da kaldigimiz yerden devam.

kpaşa hayatında yapmayacağı işi yapıp rte stadında 2 puan çaldıydı bunlardan üstelik 10 kişiyle

bu sezon daha fazlasını beklemek ahmaklık olur kendi saçma sapan kayıplarımızı yapmayacaktık

An itibariyla Cl'de yarı final, lig şampiyonluğundan daha kolay. Heriflere champın gidişi belli olduktan sonra Hatay maçı dışında Anadolu ekiplerine kaybettirmiyorlar. En son Jesus'lu Giresun maçı yuh

ligde kolay maç yok ama ben bile çok umutlu değilim kpaşa berbat takım bi ihtimal 0 0 kitlenir belki

Hakem Yasin Kol yav..Adam bizle oynadıkları macta son yarim saat yarısı uydurma 12 düdük çaldı fb lehine bize ise sıfır. .Bir tanesi kırmızı net 4 faulu eş geçti.. Bize gözü karartıp bunu yapan kasimpasa ya neler yapmaz

Abi şu başlığı kilitleyin boşuna moraliniz falan bozulmasın. En kötü ihtimal şampiyonluğu kaybederiz dünyanın sonu değil devre arasında 3 oyuncuyu peşkeş çektiler yatalakpaşadan medet umacak kadar hayalperest olmaya gerek yok

Tarihin en rahat maçı öncesi herifleri zirve ortağı yapacak şekilde bıraktık, böyle avellik görülmemiştir. İsteseler de bu ikramı geri çeviremezler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lig öyle rezil kepaze bir hale geldi ki

Göstere göstere bu maç 7-0 8-0 falan bitebilir, 2 penaltı 2 kırmızı vs

Gol averajı ile fener liderliğe geçer

bazılarımız çok iyimser dün bizim tertemiz golümüz neden iptal edildiyse yarında bu maçta fener o yüzden rahat kazanır bende rahatım ama oyuncu grubumuz bu dakikadan sonra bu işi onur gurur meselesi haline getireceğine adım gibi eminim

Geri
Üst Alt