Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şehir takımları coğalmalı bursa falan olsa mesela imkanı yok yatmalarınınRize, Kasımpaşa, Karagümrük, Konya Fenerin her sene 24 puanı cepte. Bırakın başka maç takip etmeyi onları Arenada paramparça ederek şampiyon olacağız inşAllah.
Konya yatmaz ya onu geç. Diğerlerini ayırıyorum.Rize, Kasımpaşa, Karagümrük, Konya Fenerin her sene 24 puanı cepte. Bırakın başka maç takip etmeyi onları Arenada paramparça ederek şampiyon olacağız inşAllah.
Bursa, Eskişehir gibi takımlar bize de diğer takımlarada göze göz oynuyordu. Küme düşen Giresun bile Feneri, Galatasaray ı ve Beşiktaşı yenmişti. Şehir takımları konusuna katılıyorum Rize ve Sivas ve Konya istisna. Bu 3 ü Fenerin köpeği.şehir takımları coğalmalı bursa falan olsa mesela imkanı yok yatmalarının
sivas bile feneri şampiyonluktan etti 2 kereBursa, Eskişehir gibi takımlar bize de diğer takımlarada göze göz oynuyordu. Küme düşen Giresun bile Feneri, Galatasaray ı ve Beşiktaşı yenmişti. Şehir takımları konusuna katılıyorum Rize ve Sivas ve Konya istisna. Bu 3 ü Fenerin köpeği.
Evet bozuk saatte günde 2 defa doğruyu gösterir. Bazen zorunlu olarak çıkarları çatışıyor. Küme de kalma ve Avrupa iddiası gibi. Sivasın başkanıda malum teknik direktörleri de hep Galatasaray düşmanı oldu son yıllarda.sivas bile feneri şampiyonluktan etti 2 kere
Gördük hara hura yı sineğin yağını çıkarıp penaltı bulmuşlardı Arap İsmail döneminde Kadıköy de kpaşa maçındaYav abi geçin kolu molu bilmem neyi yav ,
biz kadar geri zekalı mı millet?
50 bin kişi önünde hara hura sokup atacaklar işte.
4-0 gibi net bir skor alır Fener o maçta görürsün, inşallah da küme düşer Konyaspor bu sene.Konya yatmaz ya onu geç. Diğerlerini ayırıyorum.
Ayrıca bu aveller beklenmeyen puan kayıpları yapacak göreceksiniz
Bu sene şansa bırakmıyorlar, geçen senelerdeydi o, fenerbahçe cogu maça rakip eksik çıkıyor, en az 3-4 kart cezalısı, cezalı olmazsa bir şekilde grip vs, maç sıkışsa penaltı, o da olmadı kırmızı kart. Rakip 2-0 öne mi geçti o zaman bir şekilde kaleci sıçıyor, Bjk maçında Orkun kırmızı yiyor, Ts maçında olan gol iptal ediliyor, Ts deplasmanında 3 şut 3 gol atıyorlar falan filan. Bu sene diğer yıllar gibi değil yani 0 hata ile gitmen lazimdi minimum hata. Artık hata yapma şansın bile kalmadı. Şimdi Göztepe maçımız da ertelenirse o eksik maçla fener liderliğe oturup bırakmamak icin elinden geleni yapacak görün.Gördük hara hura yı sineğin yağını çıkarıp penaltı bulmuşlardı Arap İsmail döneminde Kadıköy de kpaşa maçında
Bu maçtan bişey bekleyen yok. Alanya ve salıncakspor galibiyetleriyle ibreyi tekrar kendimize çeviririz.
Ayrıca bu aveller beklenmeyen puan kayıpları yapacak göreceksiniz
Yenebilir zaten yenemez demedim ama Konya yatmaz4-0 gibi net bir skor alır Fener o maçta görürsün, inşallah da küme düşer Konyaspor bu sene.
Geçen sene de aynıydı ondan önceki sene de aynıydı. 7 maçta puan bırakmışlar bu az değil. Biz çok salakça puanlar bıraktık ama toplarız.Bu sene şansa bırakmıyorlar, geçen senelerdeydi o, fenerbahçe cogu maça rakip eksik çıkıyor, en az 3-4 kart cezalısı, cezalı olmazsa bir şekilde grip vs, maç sıkışsa penaltı, o da olmadı kırmızı kart. Rakip 2-0 öne mi geçti o zaman bir şekilde kaleci sıçıyor, Bjk maçında Orkun kırmızı yiyor, Ts maçında olan gol iptal ediliyor, Ts deplasmanında 3 şut 3 gol atıyorlar falan filan. Bu sene diğer yıllar gibi değil yani 0 hata ile gitmen lazimdi minimum hata. Artık hata yapma şansın bile kalmadı. Şimdi Göztepe maçımız da ertelenirse o eksik maçla fener liderliğe oturup bırakmamak icin elinden geleni yapacak görün.
Yani camia olarak bilmiyorum ama bir şekilde oyuncular veya teknik direktör ile işi hallederler. Bizim maça hazırlandıkları gibi hazırlansalar Fenerbahçe'nin galip gelme ihtimali yok da TFF o maça güzel bir hakem kıyağı yapar en kötü.Yenebilir zaten yenemez demedim ama Konya yatmaz