SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1

Kasımpaşa düşmesin; Finibaacimizin 4 puanına mal oldu bu sezon...

Şaka şaka; BAL a kadar yolları var...

Daha da önemlisi Ostorvolde ve Çağlar'ın da kasık, adale attı. Milli araya kadar stoper olmadan gidecekler, her yan top pozisyon olur bugün son dakikada olduğu gibi.

Dk 65 de maçı açtım sanki 180 dk'lık efor harcadım. Yarabbim çok büyüksün ooohhhhhhh hâlâ dimdik hâlâ

Bu akşam özellikle Kasımpaşa aleyhine yazılan mesajları görünce moralim bozulacağı için foruma girmem ve çıkmam bir oldu.
Bu maçlar sahada oynanmadan kazanılmıyor.Bizim gerçi golümüz verilmedi ama last import sanki ziraat tarım kupası oynanıyor ve rotasyon yapacağı tuttu.Kısaca biz Konya’yı her türlü yeneriz diyerek rakibi küçümsedi.
Siktiğimin ibneleride haksız yere oyundan atılan oyuncunun öncesinde faul verilmedi ve buldukları gol ile maçın bittiğini sandılar ama kazın ayağı öyle değil.Böyle sikerler.

Maçı izlemiyordum. Dakika ve skora bakıyordum arada.
Bitmeye yakın komşudan bir gol çığlığı geldi. Öf dedim.
Bir süre sonra bir çığlık sesi daha geldi. Bu biraz daha farklı, daha yanık, daha acı bir çığlıktı.
Allah Allah dedim neler oluyor.. Sonra anladım iki çığlık arasındaki ton farkı neyden kaynaklanıyormuş.

1. 5 dk maks uzatma olan maça 8 ver

2. İlk FB’linin faul yaptığı pozisyonu devam ettir. Haksız yere oyuncuyu at (o oyuncu her Fb maçı gol yedirip atılan Ounes de olsa)

3. Penaltı vermek için maç boyu aran dur ama vereme. 2 gün önce ofsayt verilen pozisyonun gerçekten ofsayt olan (engelleme ile gole katkıda bulunma) golünü VAR ile ver 90+5 de.

4. Tam düdüğü çalıp maçı bitirecekken sahada ki şerefli 1-2 isimden biri olan kaleci ortalasın. Topu sahadaki diğer şerefli leh isimli adam indirsin kafa ile Ederson sıçsın, Gunduzi 30’un yanındaki 0’ı silsin. Ve 90+7 golü gelsin.

5. Maçı 8 dk daha oynat FB gol atsın diye 10 kişi. Normalde 1 dk sonra bitirecekken.

Bu 1 puan sana o düdüğü ağzına verene de gelsin. En çok ona oturdu biliyoruz biz.

Yine yapamayacaksınız.

Başaramayacaksınız.

Geri
Üst Alt