SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe - Kasımpaşa | 20:00 | 23 Şubat | beIN Sports 1

Kasımpaşa yapacağını yaptı bu sezon fazlısını beklemek haksızlık olur

İrfancan
Becao
Kerem Demirbay
Cenk Tosun Vs

Hmm.

Fener bu maç TS maçından daha çok zorlanır

Tam senlik bir durum var ortada, Emre B bir türlü daha galibiyet bile alamadı. Zor durumda.

Fener maçı onun kaderini belirleyecek.
Ewt yenmeden fb ile oynasalar sıkıntılı geçerdi ama pzt Gümrük'ü yendikten sonra fb maçında mağlubiyet lüksleri oluşur

Maç değerlendirmelerin hep noksan Orkuncum

Kayyumdan sonra belki işler değişmiş olabilir izleyelim bakalım göreceğiz. İrfancan normal koşullarda bilenerek oynamasını bekliyorum

Başlıktaki yorumları okuyunca GALATASARAY'ın neden saha dışında bu kadar güçsüz olduğunu anlayabiliyorsunuz. 20 küsür maçta sadece bu sene malum camia ile berabere kalabilmiş bir kasımpaşa'nın hala malum camia'dan puan alabileceğine inananlar var. Hemde kadıköy kayak merkezinde.

Kayyum mayyum falan geçin o işleri. Kasımpaşa hele ki deplasmanda malum camia'dan ne zaman puan alabilmiş ? İrfan can büyük bir hırsla falan oynayacakmış. Hırsı falan geçtim kendi kalesine gol atmazsa başarı sayarım.

Bu kadar gerçeklikten kopuk bir taraftar grubuyla biz yine iyi ayakta duruyoruz. Başka bir kulüp olsa çoktan selasını okumuşlardı. Bu da GALATASARAY'ın büyüklüğü işte..

Irfan can bu macta oynamamak icin sakatlik bahanesi ile karagümrük macinda oyundan alinmis diye konusuluyor

Maci izlemedigim icin dogru mu hic bir bilgim yok ama daha önce emre mor da yaptigi icin bir süphe var tabi ki

Irfan can bu macta oynamamak icin sakatlik bahanesi ile karagümrük macinda oyundan alinmis diye konusuluyor

Maci izlemedigim icin dogru mu hic bir bilgim yok ama daha önce emre mor da yaptigi icin bir süphe var tabi ki
Ben izledim maçı da darbe falan almadı yorulduğundan dolayı büyük ihtimalle.Normal yürürken değişiklik işareti yaptı baya limitlerini zorladığı için fazla gelmiş olabilir

İrfanla cenk takimin en rezilleri, guaeye varken bitik cenki oynatıyor emre ,kümeye götürüyor takimi

Geri
Üst Alt