GSCimbom
⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1
Alper Altun

⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1 Sayfa 11

Alper Altun ·

Cevap
3,5K
Okunma
56,5K
Sayfa
11/176
Geçen sezon muydu bu deplasmanda yenilmiştik galiba. O gün korkunç bir düşmanlık vardı kulübümüze karşı. Şimdi hiç acımadan yapabildiğimizin en iyisini yapmak lazım, o 73 IQ ortalamalı taraftarı sahaya inene kadar. İnşallah küme düşer itler.

Geçen sezon muydu bu deplasmanda yenilmiştik galiba. O gün korkunç bir düşmanlık vardı kulübümüze karşı. Şimdi hiç acımadan yapabildiğimizin en iyisini yapmak lazım, o 73 IQ ortalamalı taraftarı sahaya inene kadar. İnşallah küme düşer itler.
Geçen sezon sadece Bjk'a yenildik. Ondan önceki sezon son maç Konya deplasmanı idi, İcardi'nin topuk golü ile 1-3 yenip şampiyonluğu ilan etmiştik.

Yenildik dediğin maç, Okan Hoca'nın ilk sezonu. Bizim golü Raşitsa atmıştı.

rehavete girmeden sakatlık da olmadan atlatmak lazım böyle deplasmanları evimizdeki maçlarda yaparız rotasyonu 2 3 farkı bulup oyunu soğutup zaman geçirmeliyiz orta sahayı boşaltıp ileri geri koşmamak lazım

Uğurcan
Boey Singo Apo Eren
Lemina Sara
Sane Yunus Lang
Osimhen​

Skoru alınca Osimhen ve Sara dinlendirilir. Cl öncesi ve sonrası tadında rotasyon iyidir.

--------------Uğurcan-----------------
Boey----Davinson----Singo-----Eren
--------------Lemina-----------------
--------Nhaga---------İlkay----------
Sane--------------------------Yunus-
--------------Icardi-------------------

Ben olsam bu kadro ile çıkardım. Her şey iyi giderse 60ta Davinson-Kaan Ayhan, Lemina-Ahmet Kutucu, Sane-Lang değişikliği yapardım. Son 15 dakikada da Boey-Sallai, Yunus-Asprilla.

1771578273272.webp

Maça Atilla Karaoğlan verildi.

yunus kulübeye çekilir

Sane için yine yedek kulübesi gözüküyor sanki emin değilim Juve maçında oynaması daha mantıklı geliyor.

Yunus kulübeye çekilir muhtemelen Lang-Ilkay-Baris şekilinde başlarız diyeceğim ama Baris yine %100 Juve maçında ilk 11de olacağı için belki de Sane ile başlarız ve Barisi dinlendiririz

Geri