⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

sallai nin asistini gördünüz mü 10 numara

osimhensiz hiç bir oyun planı yok.

2 sene icardi
2sene osimhen

olmayınca anadolu takımı kıvamındayız.

rezill oyun

Kaç maçtır galibiyeti yokmuş. Bu takım bukadar istikrarsız olabilir mi

Daha göztepe beşiktaş trabzon var bitti lig geçmiş olsun.

Bu sene kaç puandan şampiyonluk veriyoruz tarihimizde belki de ilk olucak Okan Buruk bize bunu da yaşatacak.

Zaten kötüyüz birde hakem çıktı sahneye

Bir de üstüne Juve'ye elen de ben seni nasıl itin götüne sokucam göreceksin

O kadar bağıra çağıra geldi ki şu yenilgi hakkaten inanılmaz. Ben burda rahat 7-8 post attım bu maç sıkıntı maç diye hala camia juventus maçını konuşuyodu yendin bitti neyini konuşuyosun daha. Telafisi olmayan bir 3 puan bu şikecileri %80 şampiyon yaptın bugün

On alanda baskiya devam mi hoca? 6 tane rotasyonla maca basla bol gibi top oyna hakem de haybeye golunu iptal etsin laubalilikten golleri ye. Sallai hiyarina bak kafayla ceza sahasi icine top indiriyo herif gol atsın diye. Osimhen olmayinca sahada yuruyecek hali yok takimin. Hakemlerin de destegiyle sampiyonlugu vereceksiniz zorla. Fiksturun en kolay doneminde Konya’ya da yenilin ahraz herifler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan bizim gol atmamız gereken pozisyon kendi hıyarlığımızdan dönüp yine gol oluyor...

Bu arada böyle bir deplasmanda iki stoperin birden düzenli o mevkide oynayan adam olmaması ciddi problem... Biri her zaman oynayan olursa diğerini taşır ama ikisi birden değişince problem...

Geri
Üst Alt