⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Bu maçta yenilginin tek sebebi bu değil elbette ama biri bana Osimhen in oynamayıp , Icardi nin ilk 11 başladığı kaç maçı kazanmışız söyleyebilir mi ?
Osimhen olmayınca bu takım top oynamayı beceremeyecek mi Okan hocam. Osimhen ile herkes hocalık yapar, önemli olan onun gibi oyuncular olmadan ortaya taktik koyabilmek. Bknz Bodo Glimt in hocası

Hakem onun bunun evladı. Evlatlarından çıksın şerefesizliği.
Ama Okan'a ne demeli? Senin karşında sana düşman var. Senin en ufak sarsılmanda seni öldürecek, yerin dibine sokacak bir oluşum var.
Sen bunu bilmiyor musun? Osimhen'in keyfine nasıl bırakırsın? Nasıl İcardi ile başlarsın, nasıl ilk yarıyı çöpe atarsın?
Beyinsiz misiniz siz? Al Fener'i şampiyon yaptın, bir tarafına kına yok. Juventus maçını da al... Ne yapacağını yazmıyorum.

Herkes fener şampiyon olsun isterken kolay kolay maç kaybetmeyecekler.
İşimiz zor...

Vallahi şu maçtan sonra her maç Konya'nın düşmesi için dua edeceğim. Her maç böyle oynadıklarını bilsem sorun yok ama değiller biliyorum.

okan hazırlayamıyor takımı herkes çok ciddiyetsiz ve gevşek takımda.

Böyle rotasyon olmaz, böyle deplasmana çıkılmaz dediğimizde kıçıyla başıyla gülenleri piste alalım

Kocaeli Macinda da gol attik iptal ettiler

Bu Macta da ayni sekilde skandal bir kararla iptal oldu

Ozellikle deplasman maclarini seciyorlar

hoca eliyle bombok oynatılan 45 dakika
yönetim aciziyetiyle şerefsiz hakemlere buz gibi golü yedirilip 3 puanı çaldırılan galatasaray

bu yönetim ve hocanın ipini avrupa karnesi çeker diyorduk öyle görünüyor ki kısmetleri ligeymiş. galatasaray için hayırlısı neyse o olsun.

Rakip hakemlerin yardımıyla maç kazanıyor sende hakem yüzünden maç veriyorsun 4 senedir durum bu ama yönetim denen pasif oluşum gıkını çıkaramıyor

2 hafta sonra da klasik bjk maglubiyetini alir ligi kapatir Okan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu adil malından gol yediniz ya püh sizin kalıbınıza
1 tane ayakta kalan yok hepsi dökülüyor

Sançez olmayınca geriden oyun filan kuramadık bunu kenarda göremedi Okan efendi. Singodan ısara et sen

Geri
Üst Alt