⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

doğru düzgün pozisyona bile giremedik sanki juve maçında başka takım vardı

okana ders olsun demeye de gerek yok o kadar kendini beğenmiş ki yani deplasmanda 7 tane oyuncu rotasyon ne demek hoca ve bu yunus bu kadar rezilken onu çıkarsan yeterdi ama gene çokba yaptın takımı.Hoca dediği mudahele yapar takım daha iyi oynar düzelir ama bu okan ne zaman değişiklik yapsa biz mahfoluyoruz

Konyadan 2 yiyen juventustan da 4 yiyebilir
5 de yiyebilir
Sanki bir önemi varmış gibi

Hep söylüyorum
Lig önemli liggggggg

Ulan bugün de balık aldım. Ne zaman balıkla maç denk gelse puan kaybı geldi

Şampiyonluk gitmiştir. Şimdiden hepimize geçmiş olsun.

IMG_20260221_220026.webp

Kusura bakma da bu düşünce yapısı da saçma ya. Bu şey gibi seni gasp ettiler ama gasp edenler suçsuz sen suçlusun böyle de olmaz. Sen tabi her zaman iyi oynaman gerek ama bazen kötü oynadığın bir günde galibiyet alabilirsin. Hakemin bunu engellemek hakkı olmamalı.

Şu pozisyonda golü iptal edemezsin. Boey düştü diye ofsayt veriyorsan o zaman Boey'i düşüren kim rakip kaleci o zaman penaltıyı vereceksin. Sırf bu da değil maç içinde temiz kaptığı ve tehlikeli olacak kaç pozisyonu faul dedi ve kesit hakem yine rakibe saçma sapan fauller hediye etti. Bildiğin operasyona gelmişler ve yaptılar hem de göstere göstere. Hocaya ve takıma tepkiyi kendi içinde yine gösterirsin de bu şeref yoksunun yaptığını normalleştirmek doğru değil. Bu pozisyonlar sadece bizim aleyhimeze çalınıyor farkında mısın?

abi bende biliyorum iptal olmaması gerektiğini ama ederler kardeşim öyle bir ederlerki ediyorlar da. Düşmanının her hareketini düşüneceksin, sonra şikayet edip dururuz. sayın yönetimimiz hakkını arayacak bir zahmet

Sane beyimiz de oynamaya çıkmamış zaten bu maç belliydi maçın başından beri. Maçı da küçümsemiş belli ki Juve maçında ilk 11 olmadığı için trip de atıyor. Geçiniz abicim geçiniz. Bana aidiyet duyacak topçu lazım. Abuk sabuk trip atacak topçu istemiyorum bu takımda.

Trip degildir. Bu kariyerinin özeti. Bi kac mac iyi oynar, sonra bir kac mac kaybolur, bir kac mac küfür ettirecek seviyede berbat oynar. Bu her sezon bir kac kere oluyor.

Son 2 senedir tek kulvara düştüğümüz için sevinmiştim bugünde gördük ki bu takım maksimum 1 kulvar kaldırabilir o da Avrupa'yı seçerek ligi hiç ettik geçmiş olsun bu saatten sonra üst tur maçlarındaki sonraki lig maçlarına sakın bakmayın o fikstürden mümkün değil çıkamayız.

Geri
Üst Alt