⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

İsteyen kızabilir ama juveyi geçersek ust turda yedek ağırlıklı kadro çıkarmalıyız, aci ama gercek bu as oyunculari lig maçlarına birakmaliyiz

Bu arada bence ofsayt diye iptal edilen pozisyonda boeye penaltı var
Yok reis sahada bizi domaltıp silkseler gene birşey yok.Böyle ruhsuz oyuncılar böyle başkan ve taraftar olduğu müddetce o dediğimide yaparlar.Kimseninde gıkı çıkmaz..
Hep kepaze oyun oynuyorlar birde gidiyorlar maçın başından beri sövmekten yorulduğum hakemi tebrik ediyorlar.Gelde bunları destekle.Hiçbirisnin umrunda değil.

Rakip oyuncu boey ile 10 metre uzaklikta. Göya hamle yapiyor sut ani. Lan 10 metre uzasa yetisemez. Adam köseye secebiliyor. Sonra yerde pasif kalan boey ye kendi carpiyor herif. Hicbir gerekceyle iptal edilemez bu gol hic. Zaten boeyin hamlesi olsa ofsayt degil faul olur pozisyon. Bu pozisyon ofsayt olamaz.

İsteyen kızabilir ama juveyi geçersek ust turda yedek ağırlıklı kadro çıkarmalıyız, aci ama gercek bu as oyunculari lig maçlarına birakmaliyiz
Ne heves bıraktılar nede heyecan..
İnan bu hocayla işimiz çok zor.Osimen falan birkaç kaç maç daha oynamasın lige havlu atarız.

Yok reis sahada bizi domaltıp silkseler gene birşey yok.Böyle ruhsuz oyuncılar böyle başkan ve taraftar olduğu müddetce o dediğimide yaparlar.Kimseninde gıkı çıkmaz..
Hep kepaze oyun oynuyorlar birde gidiyorlar maçın başından beri sövmekten yorulduğum hakemi tebrik ediyorlar.Gelde bunları destekle.Hiçbirisnin umrunda değil.
Oyuncularda hocada ruhsuz degil aslinda cengiz yani isteyince ligte yada ucl de gördük nasil ruhlu takır takır oynuyorlar yani mücadele ediyorlar ama istemeyince bugun mac sonu itiraf ettikleri gibi yürüyorlar biz nasil olsa atarız gol diye kucumsuyorlar
Yani teknik direktörü çözmesi gereken once taktik teknik degil bu rehavet belası ama ne yönetim ne hoca bu rehavet adına tek şey yapmadı cunku farkında bile degiller

Juventus maçı ile arkamıza aldığımız o rüzgar, momentum maalesef terse döndü. Bugün yenseydik fener iyice dağılacaktı moralmen.

Sebahattin şirine saygilar. Büyük adammis kendisi. Catir catir yaziyor.

Su haftaya kadar oyun olarakta psikoloji olarakta şampiyonluğu ne fener ne biz haketmiyoruz bence ,bakalim hangi taraf ikram edecek

Şikecilere bir tane şu şekil maç yöneten Hakem görmedim. İlk yarı en az 2 kritik yerde faulümüzü vermedi. Adamlar dandun girdi kartı bırak faul bile vermedi. Eee bunlar oyunu etkiliyor. Ama gel görki bu na rağmen yenmemiz gerekiyordu. Çünkü lig çok kalitesiz maç kaybedeceğin 1 bilemedin 2 olmalı.

Lemina sallai ve sane çok çok kötüydü özellikle lemina, bu maç kendisine çok güveniyordum ama oyuna hiç ağırlığını koymadı. Birde oyunu çok geride kabul ettik okan buruk ileri çıkın demesine rağmen defansta bekleyip Konya'nın rahat pas yapmasına sebep olduk.

Geri
Üst Alt