Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.609
- 4.493
- 1.328
Boyun posun devrilsin Dursun!
Bir sürü maç izliyorum şöyle iptali birtek Galatasaray maçlarında gördüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyun posun devrilsin Dursun!
Şu iki maçta 4 ifb maçında 2 puanımız gasp edildi. İlk aklıma gelen maçlar bunlar.Bir sürü maç izliyorum şöyle iptali birtek Galatasaray maçlarında gördüm
Yabancı VAR olsa abartmıyorum şu an 10 ve üzeri puan farkı ile liderdik. Yönetim ihanet ediyor.daha önceden yabancı var isteselerdi belki de golümüzü yiyemeyeceklerdi yine yönetime yazar
Yabancı VAR olsa abartmıyorum şu an 10 ve üzeri puan farkı ile liderdik. Yönetim ihanet ediyor.
Kim diyor maaşlar ödenmiyor diye? Bakın bu tarz şeyleri kaynaksız yazmayın.Aylardır bunlar Şampiyonluğu satmışlar diyorum zaten.
Futbolcuların maaşlarını da vermiyorlarmış artık. Şikeciler Şampiyon olduktan sonra biryerlerden para gelecek ama.
haluk yureklı dıyor 3 ay gecikmişKim diyor maaşlar ödenmiyor diye? Bakın bu tarz şeyleri kaynaksız yazmayın.
Fener yarın puan kayıb eder. Şampiyonluğun gittiği felan da yok. Her takımı ikiye katlıyacak güçteyiz. Yeterki her maça final maçıymış gibi çıkalım.
Saolsun ezikler brz bizi sevindirdiKapatin abi ṣu konuyu, gördukce sinirlerim zipliyor
Yanlis bakis acisi. Biz yensek bunlarda belki farkli kazanacakti. Egrisi dogrusunu buldu iste son dk golu ile hem agir darbe aldilar hemde stoperleri kalmadi ellerindeyani şu maçı alsaydık bunlar forest dönüşü antalya maçını da kazanamazlardı
ahh futbolcular ahh maç seçmeniz olmasa var ya
evet ama top oynadıkları yok. forest maçında gördükYanlis bakis acisi. Biz yensek bunlarda belki farkli kazanacakti. Egrisi dogrusunu buldu iste son dk golu ile hem agir darbe aldilar hemde stoperleri kalmadi ellerinde