⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

En çok kimin canı sıkılıyor?

Idea Volunteer GIF

En çok kimin canı sıkılıyorsa en büyük Galatasaraylı odur!

hakem falan hikaye. tamam attığımız golde hatalı diyelim dün pozisyona giremedik be. ugurcan çıkmış konsantre degıldık demış. Bu nasıl açıklamadır abi? Futbolcular olayın farkında değil resmen. puanlar eşitlendi gibi artık. Bu sene bu oyunu ilk yarıdaki antalya ve kocaeli maçlarında da gördük. Sen oyunculara bu maçın önemini nasıl anlatamazsın okan hocam Artık puan kaybetme falan yok çıkıp 11 maçıda alacaksınız. BU kadro bu ligde herkesi yenmeli. yok öle konsantre değildik falan demeler. Bu işi siz bozdunuz siz duzelteceksınız!

Aylardır bunlar Şampiyonluğu satmışlar diyorum zaten.
Futbolcuların maaşlarını da vermiyorlarmış artık. Şikeciler Şampiyon olduktan sonra biryerlerden para gelecek ama.
Kim diyor maaşlar ödenmiyor diye? Bakın bu tarz şeyleri kaynaksız yazmayın.

benim canım çok sıkılmadı kredi vardı ama bi daha böyle oynanırsa ana avrat söverim herhalde

gerçi 1 kredi daha var o zaman da yutarım

ayrıca bizim sözde ofsayt olan golü neden 20 yıl önceki teknolojisi ile çizgi çekip gösterdiler

yarı otomatikte neden gösterilmedi acaba merak ettim

Benin canımı sıkan konu şu. Neden takım maç seçiyor? 3 gün önce uçup kaçan takım neden 3 gün sonra aptala bağlıyor? Konsantre olamıyorlarsa bu çok büyük skandal.
Ya hadi önceden rotasyon yok diyorduk yoruluyorlar diyorduk şimdi ki bahane ne?
Artık bu durumdan çok sıkıldım takima güvenemiyorum papatya falı gibi olmaz performans

yani şu maçı alsaydık bunlar forest dönüşü antalya maçını da kazanamazlardı

ahh futbolcular ahh maç seçmeniz olmasa var ya

yani şu maçı alsaydık bunlar forest dönüşü antalya maçını da kazanamazlardı

ahh futbolcular ahh maç seçmeniz olmasa var ya
Yanlis bakis acisi. Biz yensek bunlarda belki farkli kazanacakti. Egrisi dogrusunu buldu iste son dk golu ile hem agir darbe aldilar hemde stoperleri kalmadi ellerinde

Yanlis bakis acisi. Biz yensek bunlarda belki farkli kazanacakti. Egrisi dogrusunu buldu iste son dk golu ile hem agir darbe aldilar hemde stoperleri kalmadi ellerinde
evet ama top oynadıkları yok. forest maçında gördük

abi bi takım kendi sahasında oynadığı maçta 5 kez rcs nasıl yapabilir. ve bu takım ligde namağlup

haftalardır hakem sayesinde aldıkları puan ile buradalar yoksa tsnin gerisindelerdi normalde

şu macta sahada yürüyen oyuncuların hepsine bundan sonra 11 vermemek lazım,beklesınler yedekte koskoca gs nasıl 2 şut atar 90 dkda hala aklım almıyor.

Geri
Üst Alt