⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Fener bali lazim bize.
Bir macta da bal olsun be
Alanya deplasmani disinda dogru durust balli mac hatirlamiyorum.
Birinin gotune carpip gol olsun cunku baska olmayacak gibi.

Sallai-Baris
Yunus-Lang
Eren-Jakobs

Boyle cikmasi lazim ikinci yari, SL onemli ama boyle fiksturde burada puan birakmak intihar resmen

İlk yarıya asprilla ile başlaması gerekiyordu topu alıp taşınıp ceza sahasında biriyle buluşturmak zor olmamalı.
Biri dümdüz diğer de açık alanda canavara dönüşüp topla kat eden oyuncuyla olmaz. Yunus ve icardi boşuna koştu koca 45 dakika.
Saçma bir düşünce

bu icardi başımıza bela oldu adam bitik işte hareket edemiyor hocada kesemiyor şampiyonluk gidecek bu kafayla

Rotasyon yapmak zorunda derinlikli kadroyu bu yuzden istedik zaten. Sahada sicip birakiyor herkes hoca hangi birine mudahale edecek. Motive edecek kendisi ama oyuncularda biraz istekli olmasi lazim
Ben kendi adıma söyleyeyim, rotasyon yapmak için derinlikli kadro istemedim, Barış çıktığında yerine Ahmet girmesin, yedek kulubesinde U19'dan çocuklar oturmasın diye istedim.

Bu arada Boey çok geri gitmiş bizden gittiği dönemden eser yok. Önceden onun kanadından akın yemezdik. Şimdi rahat rahat geliyor adam.
ya abi bu adam düşmese zaten bayern den döner miydi bi akıllı biz miyiz uzun vaadede o performansına ulaştırmaya çalışacaz hazır topçu istiyorsak osimhen gibi 40-50-60 neyse basıcaz

Rotasyon yapmak zorunda derinlikli kadroyu bu yuzden istedik zaten. Sahada sicip birakiyor herkes hoca hangi birine mudahale edecek. Motive edecek kendisi ama oyuncularda biraz istekli olmasi lazim

Rotasyonu skoru alınca yapacaksın. Bu kadro en fazla skoru korur zor maç alır. Yap 3 fark sonra kimi alıyorsan al.

Hocaya rotasyon için kesinlikle kızmıyorum olması gereken bu ancak bazı oyuncular bazı yerlerde olmuyor. Sallai arık kanat olmaz adam taş gibi bek zaten. Gerek yok oynamasın herif her maç oynadı zaten mesela o dinlensin bu maç .

Osimheni cikarinca takimin %70 i gidiyor yav. Babanin nasil buyuk bir oyuncu oldugunu gidince cok pis anlayacagiz herhalde. Siradan anadolu takimina donusuyoruz resmen.

Ayagini sokacagi 2-3 pozisyon oldu. Normalde oralarda topu hep osimhen alirdi ama icardi totosunu kaldirip hareket edene kadar dunya donusunu tamamliyo

Mancınık gibi atın topu Osi'ye, Osi önde bassın 90 dk ciğerleri patlayana kadar, Osi 3 kişiyi sırtına alsın... Bu takım kendi kendine, bireysel oyuncuların performansıyla şampiyon oldu diyince de olur mu yav öyle şey diyorlar. :puhaha:

Bu kadar ligi düşünüyorsak panik yapıyorsak o zaman Avrupa'dan elenelim gitsin.

Bir kaza golü veya penaltısına bakan maç. Zerre kadar gol umudu yok. Biri şapkadan tavşan çıkarır inşallah

Geri
Üst Alt