⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Asprilla ile başlayıp puan bırakırsa bu sefer taraftar da sövüyor niye rotasyon yaptın diye iki ucu bklu değnek

İşte onu tam kıvamında yapacaksın renktaş, misal;

Uğurcan
Boey - Singo - Apokerim - Eren
Lemina - Sara
Sane - Aspirilla - Barış
Osimhen

Zafer sarhoşluğunu bırakmak lazım. Ciddiyet olmalı.

Feramuz Kayalar

bu rahatlıkta izleyeceğiz

Uğurcan
Boey Singo Abdulkerim Eren
Nhaga Lemina
Sane Yunus Lang
Osimhen

Ön taraf işi bitirince ilk yarı, Armando - Asprilla - İcardi - Arda - İlkay al oyuna bitir maçı.​

Rotasyon şart alternatifli kadro bu yüzden kuruldu

uğurcan-boey-singo-apokerim-eren-lemina-torreira-sara-lang-sane-osimhen

Ugurcan-Singo-Davinson-Apo-Eren-Lemina-Ilkay-Sane-Asprilla-Lang-Osimhen
Boey de olabilir ama singoyu kesinlikle stoperde görmek istemiyorum ya artık.Asprilla da mutlaka oynamalı artık 11de rotasyon olarak yoksa bir anlamı kalmaz

İşte onu tam kıvamında yapacaksın renktaş, misal;

Uğurcan
Boey - Singo - Apokerim - Eren
Lemina - Sara
Sane - Aspirilla - Barış
Osimhen
Bu kadroyu yazmaya girmiştim ama forvet Icardi daha makul bence, Osimhen üst üste çok 90dk oynadı.

Bu macta Osi ve Torr olmadan baslasak guzel olur. Konya kendi sahasinda 11 macta 2G 5B 4M'lik perf gostermis. Biz de deplasmanda 10 macta 8G 1B 1M almisiz. Dun ki onbir disinda da yeterince kalitede topcumuz var. Macin sonunda puan kaybi olursa supriz olur.

Bu macta Osi ve Torr olmadan baslasak guzel olur. Konya kendi sahasinda 11 macta 2G 5B 4M'lik perf gostermis. Biz de deplasmanda 10 macta 8G 1B 1M almisiz. Dun ki onbir disinda da yeterince kalitede topcumuz var. Macin sonunda puan kaybi olursa supriz olur.

İlk 11'de 2 veya maks 3 değişiklik bekliyorum.

Ama 2-0 3-0 3-1 falan gibi bi skorla öndeysek dk 65-70 gibi hoca rotasyona geçer Osi vs çıkar zaten.

Geri
Üst Alt