⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Kanatlar Barış Lang, Sane Asprilla olduğu için Yunus'un ortaya kayması normal. Zaten ortada 3 tane adamımız war. Orada rotasyonu sağlamak için Yunus'un 10 no olması şart. İlkay'ı saymayın. Asıl sorun forwette. Kanatlarda alternatif bol. Barış'ı öne atmak warken Icardi ile deplasmanda debelenip duracağız. Geri düşersek oyundan da çıkarmayacak. Daha kötü oynayacağız.

Kanatlar Barış Lang, Sane Asprilla olduğu için Yunus'un ortaya kayması normal. Zaten ortada 3 tane adamımız war. Orada rotasyonu sağlamak için Yunus'un 10 no olması şart. İlkay'ı saymayın. Asıl sorun forwette. Kanatlarda alternatif bol. Barış'ı öne atmak warken Icardi ile deplasmanda debelenip duracağız. Geri düşersek oyundan da çıkarmayacak. Daha kötü oynayacağız.
Var hakemi Kont Dakula olmuş. Puan kaybı bağıra bağıra loading. :d

Esas kotu senaryo icardi ve osi li cift forvet saçmalığı olurdu ki muhtemelen bugun denerdi o olayi
Kimler cok yorgun kimler degil bugun ona gore kadro kurması lazim
Sahada icardi disinda kadayıf olmadığı sürece telafi ediyoruz ama baska fosilde oynatınca herkes zorlaniyor

unnamed.webp

Esas kotu senaryo icardi ve osi li cift forvet saçmalığı olurdu ki muhtemelen bugun denerdi o olayi
Kimler cok yorgun kimler degil bugun ona gore kadro kurması lazim
Sahada icardi disinda kadayıf olmadığı sürece telafi ediyoruz ama baska fosilde oynatınca herkes zorlaniyor
Icardi Osili kadro da kötü
Icardi tek forwet de kötü

Icardi'nin olduğu her senaryo kötü. Farkı yok birbirinden

Stuttgart , 3 hafta oldu iste abim capraz bag ameliyati oldu (15 yildir bagi kopuk gezdi-askerde olmustu dizin bidaha adam olmaz diye korkutmuslardi ,o yuzden hic olmadi - ben bile arada oldum ettim hic dank etmedi. Yas 45 ken dedim yaptir sigortasi falan da varken burda, sonra basi agrimasin diye)

Ilk 1 ay destege geldim iste ev posta alisveris yemek vs. -vizeyi mizeyi ona gore ayarladik hep. 10 gune donecegim eve

Sessiz az insan kismi iyi ama hava 7/24 gri. Sogugu guzel acikcasi ruzgar yoksa, hava 3 4 derece isindigi an yagmur yagiyor.

Ligde en son Ekim ayında mi galibiyet almış bunlar ben mi yanlış gördüm. Bugün 5-6 gol atıp maymun etmemiz lazım. O derece leş takım.

Geri
Üst Alt