⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Goztepe besiktas trabzon samsun bu deplasmanlardan nasil cikacagiz yav ?

Fener macina 3 puan geride girsek bile onlari bi sekilde yener ikili averajida aliriz ama daha konyadan cikamadik bu deplasmanlar nolacak

Kalecisinden tut forvetine kadar rezildiler. Kaleci korkup topu kornere attı şaka gibi

İkinci gol zaten Upurcan’ın eseri
İlk önce çıkıp alacağı topta geri çekildi
Sonra uzandı tutabileceği topu kornere yumrukladı
Uğurcanda bu var, tutabileceği topları bile yumrukluyor hep

Osimhensaray için sıradan bir gün. Osimhen olmazsa bitmişiz biz. Tamam gol iptal edildi başka takıma da iptal olmazdı bu gol eminim ama bir takım koca maçta 5 şut mu çeker arkadaş. Hemde rotasyonlu kadro yorgun bile değildi çıkan kadro.

Golü bi daha izledim pasiften ofsayt boey. Hakemlerin belki 2si verir 3ü vermez. VARın karışabileceği bişey mi bilmiyorum

Yav onlar da evinde Como'dan 2 yedi. :D CL dönüşü oluyor böyle şeyler devamlı.
Como dediğin takım Juventus ile CL'ye katılma mücadelesi veriyor ligde. Sahada böyle ruh gibi gezinmenin hiçbir açıklaması olamaz. Osimhen gibi karakter koyan, her maçı kazanmak isteyen aç bir adam olmayınca hepsi mıymıntı bir şeye dönüşüyor, maç seçiyor.

O golü verseydi de bu ruhsuzlar 2 tane yine yerdi hatta hakemin haksız yere iptal ettiği golden sonra ben üzülmemiştim aksine heyecanlandım, dedim takım bu haksızlığa karşı her zamanki gibi ateşlenip reasksiyon gösterir diye, ama yanılmışım resmen uyudular

Golümüz kurallara göre net ofsayttı bu arada, istemsiz de olsa topu çıkarma ihtimali olan adamı engelliyor Boey.

Bu hakemin kadikoydeki 3-1 lik maçta Abdülkerim pozisyonuna verdiği fb lehine penaltıya bakın sırf maç farka gitmesin diye.ve bugün boeyin pozisyonuna bakın daha ağırı madem ofsayt veriyorsun penaltıyı da vereceksin.Bu iki pozisyona bakınca neyle uğraştığımızi neye karşı şampiyon olduğumuzu anlarsiniz

pres yapamadığımızda hiç bir şey yapamıyoruz
bu maçta bile tek pozisyonumuz sallai'nin baskıyla kaptığı topta geldi.
Uzun top oynayan defanstan pasla çıkmayan topla işi olmayan takıma nasıl pres yapacaksın. Her takım Juve Bodo değil ki. Ya çok iyi duran top yada organize hücum seti gerekiyor biz de ikisi de yok böyle maçlar için.

Geri
Üst Alt