⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

@evren Eren elmalı
Teke tek maç yapsak 10 pozisyonun 7sinde yerlerse sürüklemezsek adam değilim. PTT seviyesinde adamları topçu yaptılar.

Okanın rotasyon anlayışı 6 oyuncu değiştirmek
Güldürdü resmen, sanki sistemi var da, giren çıkan herkes aynı şeyi oynuyor da
6 oyuncu birden değiştiriyor

Bir de adam seçimleri de yanlış
Toreira-Lemina aynı şeyi oynamıyor
Biri 8, biri 6
Davinson olmayıp arkadan ittirilmezse takım öne çıkamıyor

Biri bana Sallai nin sol açık başlayıp, sonra 10 numaraya, sonra da sağ bek e geçmesini
mantıklı bir şekilde anlatabilir mi??
Sallai'nin oynamasının mantıklı bir açıklması var mı ki renktaş onu soralım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalan tüm maçları kazanacak güç var yeter ki takım artık lige motive olsun. Lig başından beri 0 motivasyonla oynuyorlar ligi
Çok üzüldük ancak kelleyi de karartmayalım, içerde puan vermeyiz artık. 6 deplasmanda 5 galibiyet şampiyon yapacak. Şu 6 maça CL ciddiyetiyle çıkabilirsek bunu yapabiliriz.

Bu sene en rahat şampiyonluğumuz olacak.
Bu rezil Fener şampiyon falan olamaz.
En kötü senaryoda Arena’da bu ibnelere 3-4 tane koyar geçeriz.
talisca-asensio avrupada nal toplasa da ligde kilit açıyor. taliscanın brann maçını çıkar onun bile golü yok başka maçta. asensionun ne asisti ne golü var.

bizde ise kilit açan topçu yok. mertens vardı o da gitti. fark burada.

Biz daha bjk, trabzon, göztepe, samsun deplasmanlarına gideceğiz
Bu oyunla ve şımarıklıkla şampiyonluk hayal ötesi

Yav arkadaslar öyle ciktik böyle ciktik kötü oynadik, hepsi bos laf. BUZ gibi golü yediler. 50 senedir futbol izliyorum böyle iptal görmedim. 1 0 öne gecsek pesinden 2 gelir mac biter. Kimse okan söyle böyle kardoyla cikti tartismaz. Her macta resital sunamasin heleki böyle zorlu avrupa maclarindan sonra. Resmen operasyon cekildi.
Yav işte bunu anlatıyorum 1 saattir. Herifler şampiyonluk maçımızda da aynısını yaptı. 25 dk savundular. Golü attığımız anda kabak çiçeği gibi acildilar peş peşe sapladik. Aynı senaryo olacaktı. Bütün maçın kaderi değişti

şu saatten sonra ligi alma ihtimalimizle clyi alma ihtimalimizi aynı görüyorum o yüzden clde gidebildiğimiz kadar gitmek lazım ve sezonu öyle kapatmak lazım bir de türkiye kupası olsa iyi olur.Hoca da öyle avrupada juveyi eleyip iyi bir spurs yada liverpool maçları çıkardığı sürece devam etmeli zaten arada olur her sene biz olacağız diye bir şey yok hayırlısı olsun artık

ifb moralman iyice düşmesin diye bugün bize kıydılar. Takımın sözde hocası da ekmeklerine yağ sürdü.

Bir mucize olsa keşke ve juveye elensek avrupada kaldıkça ligi 2.planda düşünecek bunlar.
Asla öyle düşünme .Böyle kazalar ayık tytuyor .Okan Hocam kesinlikle hatasını anlamıştır.Mütemadiyen böyle takıldığımız vakitler oluyor ve daha sağlamlaşıyoruz.Merak etme ivedilikle toparlanır takım.Ama bazı fantezilerden vaz geçmek şart.Sane gibi & Singo gibi mevkisi belirsiz Sallai gibi Yunus gibi.

Geri
Üst Alt