⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

1-0 öne gectiydik. Maci alirdik. Ama serefsizler katlettiler yine. Ne kadar kötu oynasak yenerdik. Sanki konya cok mu iyi oynuyordu. Koceali macindada golumuzu ve penaltimizi vermediler. 6 puanimizi yedi serefsizler

Okan Buruk yine saçma sapan rotasyon olmayan rotasyon yapma girişimiyle maçın içine edecek gibi görünüyor. Yunus, Sallai, Sara vs ne gerek var
Ne yazık ki yanılmadım. Oynamaması gerekenleri oynattı. Suçu yine rotasyon yapmaya bağlayacak ve bildiği 11 ile sezonu bitirecek bundan sonra…

gol ofsayt veya değil

ama o pozisyondan sonra ne baskı kurabildik ne organize olabildik. sorunu hep hakemde aramamak lazım her zaman

takım hücumda çok etkisiz

Bu takımda sağ kanatta barış alper oynar solda da lang..Sane çok istikrarsız. Ligde 5 tane maça etkisi vardır en fazla..Deplasmandaki başak,fb antalya maçları içerideki samsun maçı bunun dışında bir tane imza maçı yok..Barış sağda oynadığı her maçta fark yaratıyor 2 yıldır..

gol ofsayt veya değil

ama o pozisyondan sonra ne baskı kurabildik ne organize olabildik. sorunu hep hakemde aramamak lazım her zaman

takım hücumda çok etkisiz
Yav kardeşim sen ver benim golumu. Ben bok gibi mi oynuyorum rakip puan mi alacak yine alsın hocayi herkesi carmaga gerelim yine. Ama sen ver benim golumu

Yav hala macimi konusuyonuz. Bizde böyle nizami goller iptal olduktan sonra birseyin ne anlami kaliyor. Kafayi yiyecem yav, iptal ettikleri gole bak.

Son düzenleme:

Boey topa dokunuyor kaleci zamanlama hatası ile kayarak gelecek Boey'in düşmesini sağlıyor.

Şöyle diyim. Kaleci yandan Boey'in koşu yoluna kayarak girmiyor. Hatta öyle kayarak bir gelişi bile yok. Boey topu ayağından açınca önden direkt gelip ve bence kontrollü gelip Boey'in açısını kapatıyor. Evet topa dokunamıyor ve evet koluyla ufak bir hamlesi var Boey'in ayağına ama kayarak gelip Boey'i düşürüyor demek de çok abartı olur. Sonrası gol mol olmasa bu pozisyona penaltı beklemezdim. O yüzden penaltı itirazı yapmayacağım.

Ancak bu pozisyonda bir kez daha gördüm ki Boey'in sözde engellediği oyuncunun Sane vurduktan sonra topa yetişebilmesi, hamle yapabilmesi falan söz konusu değil. Zaten yerde ve çok yakın olan kaleci erkenden hamle yapmasına rağmen topa yetişemiyor. O Konyalı adamın kesinlikle topa yetişmesi falan imkan dahilinde değil. Dolayısıyla onu engellediği iddia edilen oyuncu da aktif alanda falan değil.

Şöyle diyim. Kaleci yandan Boey'in koşu yoluna kayarak girmiyor. Hatta öyle kayarak bir gelişi bile yok. Boey topu ayağından açınca önden direkt gelip ve bence kontrollü gelip Boey'in açısını kapatıyor. Evet topa dokunamıyor ve evet koluyla ufak bir hamlesi var Boey'in ayağına ama kayarak gelip Boey'i düşürüyor demek de çok abartı olur. Sonrası gol mol olmasa bu pozisyona penaltı beklemezdim. O yüzden penaltı itirazı yapmayacağım.

Ancak bu pozisyonda bir kez daha gördüm ki Boey'in sözde engellediği oyuncunun Sane vurduktan sonra topa yetişebilmesi, hamle yapabilmesi falan söz konusu değil. Zaten yerde ve çok yakın olan kaleci erkenden hamle yapmasına rağmen topa yetişemiyor. O Konyalı adamın kesinlikle topa yetişmesi falan imkan dahilinde değil. Dolayısıyla onu engellediği iddia edilen oyuncu da aktif alanda falan değil.
Bu pozisyon super lig standartlarında yüzde yüz penaltı.. Fb lehine olursa da penaltı artı sarı..

bence de. penaltı iddiası çok zorlama olur.
rakip topa yetişemez, o yüzden boey aktif alanda değil demek daha mantıklı.

Golümüz verilmedi de, yine de en kötü puan almayı becermeliydik, şu maçta yenilebilmek büyük başarıydı, gittik onu yaptık. Kornerden gol yedik saçma salak bir şekilde. Neresinden tutsan elinde kalıyor, yaka paça bedavaya gönderdiğimiz Berkan'ı takımda tutup rotasyonda onu kullansak bugün galiptik mesela. Herifler kendi bile inanamıştır bugün olanlara.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O gol 90+da falan olsa anlarım da pozisyon 50.dkda oldu sonra ne yaptık? Hiçbir şey. Şu maçı o pozisyon üzerinden yorumlarsak yanlış yaparız sıkıntı takımın ciddiyetsizliği

Boş muhabbet açıkçası. Kılıfına uyduracaklarını söylemiştim. Fırat ve Bünyamin ofsayt demiş. Bünyamin hem ofsayt, hem faul demiş hatta.

Trio da ofsayt değil ama faul verilse verilirdi hakem kararı diye geveledi. Bu Trio yorumları üzerinden Hacıosman'ın tehdidini de hatırlıyorum bu sezon.

Bunları böyle hakem eskilerinin yorumları veya resmi siteden bir metin yazarak engelleyemezsin zaten, VAR'da olanların taraflı kararlarını engelleyemediğin sürece devam edecekler.

bence de. penaltı iddiası çok zorlama olur.
rakip topa yetişemez, o yüzden boey aktif alanda değil demek daha mantıklı.
Aktif alanda degil zaten, en fazla verebilecekleri faul. Oda yok, herif kendi takiliyor boeye ye, sonra düsüyor. Nerden bakarsan bak 100 yilin skandal karari. Böyle skandal görmedim. 30 sene önce bi macta bayerne outa cikan topu gol verdiler. Bu buna esdeger. Ozaman var yoktu, federasyon sonra videolara inceleyip maci tekrar ettirmisti. Aslinda itraz edip maci tekrar ettirmek lazim. Cünkü hakem hatasindan haric kural hatasida var. Sonucta ofsayt olmayan pozisyonda gol iptal edildi. Yani senlik benlik pozisyon degil, gri penalti pozisyonlar gibi. Burda resmen kurala uymadilar, kural cignendi.

Abi bu kadar basit şu ya... Yetişmesi, etki etmesi mümkünse aktif alanda olur, değilse olamaz... Ne yeteri kadar yakın, ne yeteri kadar zamanı var... Üstüne bir de düşmekte olduğu için hepten hamle şansı da yok gibi bir şey... Bir de VAR'la iptal ettiler şunu... VAR'daki adam bir daha bu ligde maç alamamalı...

Geri
Üst Alt