SL 25/26 H:24 | Antalyaspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 1 Mart | beIN Sports 1

antalya yardım kampanyası başlatmış fbyi yenin 10 milyon tlyi alın işte

talisca olmayınca atlama zıplama işleri kime verildi acaba? kerem veya asensio'dan iyi performans bekliyorum.

Bu arada bu itoğluit'ler sene sonu 2. bitirdiğinde seneye muhakkak ŞL'ye gitmeli. ŞL parası gelmese bile çözüyorlar para meselesini bi şekilde bunun bi önemi yok.

ŞL oynamak ile AL oynamak arasında çok ciddi bir fark var. AL'de yaptığın maçlar anadolu deplasmanından hallice bi tempoda oluyor. Bu herifler bu sene 8 tane ŞL maçı oynasaydı şu an çok net ekstra 5-6 puan daha kaybetmişlerdi.

AL'de yaptıkları en yorucu maç Aston Villa maçıydı. Biz o maça çıksak bu sene oynadığımız toplam 10 ŞL maçı arasında en kolay 2. maç falan olur.

Fb ne olursa olsun sampiyonlar ligine bir daha gitmemelidir. Gidebileceği tek istisna ise harictir. Biz UEFA ve CL alırsak doğrudan katılma hakki elde ettiğimizden ligdeki sıralamanın önemi kalmaz. O zaman gidip gitmemelerinin onemi kalmaz zaten.

Fb'ye verecekler bunun karşılığında da önümüzdeki hafta Rize bunlara verecek. 10 yıllık alışık olduğumuz hikaye. Bu maçı izleyip sinir stres sahibi olamam. Fb tarihinin en kolay maçı olacaktır.

Son 3 sezondur Antalyaspor'un fenere golu yok. Ali koc denen serefsizin iyice $ike yapmaya basladigi 2022/2023 sezonundan once Antalyaspor baya maclarda puan almis. Ne olduysa, 2022'den sonra gol bile atamamislar. Ozetlere baktim, futbolcularda hirs denen birseyde yok 2022'den sonra. Fener yine 3 tane penalti kullanarak mac kazanmis arada. Beklentiye girmeyin bence.

Geri
Üst Alt