SL 25/26 H:24 | Antalyaspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 1 Mart | beIN Sports 1

Antalya da 2.golden sonra karsi karsiya kaçıran kimdi onu atsalar mac bitmisti

Kocaeli konya monya önemli değil olur öyle arada.. sadece kadıköyde şu aptal golü yemesek çok başka olacaktı.. bu sene diğer senelrden farkımız derbiler oldu.. inş beşiktaş maçıyla beraber onuda kırarız..

Geldiği ilk günden beri diyorum tedesco hoca falan değil kasımpaşa maçına kadar inanılmaz bi balla getirdi işi ama paşa maçı itibariyle bal bitince böyle oldu

penaltı ve kırmızı kart jokerleri
fener atana kadar uzatmaları
kendini bırakan fenerliye faul vermeleri
sarı kart, kırmızı karttan muaf olmaları
rakip atağı kesmeleri
VAR eli ile korunma kayrılma

Tüm bu hakem destekleriyle feneri bende namağlup ikinci yaparım.

Merak ettiğim birsey var antalyali arkadaslar bilir belki bu Veysel sari antalyanin kulup hissedarimi acaba 10 yıldır antalyada baskanlar hocalar oyunculsr değişti ama kendisi tek sabit kalan

üstat keyifler yerinde mi
Ne demek böyle bir sonuçtan sonra bu soruyu sorulmamış olarak telakki ediyorum.
Keyfim kenarına kadar olmaz derece yerinde elimde ipad bir tarafta telefon diğer tarafta tv sehpa üzerinde çayım yemek sonrası tabakta hafif bir tatlı.
Benim keyfim yerinde olmayacakta kimin olsun.

Antalyaspor bence Karagümrük'ten sonra en zayıf kadroya sahip takım hatta Gümrük ile kafa kafaya bile olabilirler. Puan kaybına hiç ihtimal vermiyordum. Çok şaşırdım ve çok sevindim.
Fenerbahçe çok kötü durumda zaten 3 adamın sırtında geldiler ve bugün ikisi olmayınca kontakt kapattılar. Asensio şapkadan tavşan çıkaramayınca hiç bir şansları kalmıyor.
Kerem,Nene,Sidiki,Musaba hepsi sıradan performans verip yanındakilerle üretebilecek adamlar; çok kötü kadro planlaması yaptılar.
Beşiktaş'ın ön tarafı daha kalifiye adamlardan oluşuyor. Cerny,Toure,Rashica bence Musaba,Kerem ve Nene'den iyi.

Sami Allardyce -bunu yazmazsam olmazdı :D-

Geri
Üst Alt