Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 23.747
- 20.940
- 2.198
Yaşadığın konumu bulup jk maçında jammer yollamak farz oldu maalesef.Zaaaaaa berabere kalmışlar puhahahaforuma girmeyip puan kaybettirme totemim yine tuttu
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşadığın konumu bulup jk maçında jammer yollamak farz oldu maalesef.Zaaaaaa berabere kalmışlar puhahahaforuma girmeyip puan kaybettirme totemim yine tuttu
![]()
Hakem avantajı diyelim biz onaGoruldugu gibi yine ve yeniden "FIKSTUR AVANTAJI" koca bir yalan.
1 puan bile olsa almalıyızBjk maçı aşırı önem kazandı. Birazda rahat oynamamiz lazim. Bazen beraberliğin de iyi olduğunu unutmaz inşallah hojam okan
bjknin defans sıkıntı ama hücum da baya iyiler, kaç maçını izledim içerdeki, çok hızlı kontraya çıkıyorlar, savunmayı aşırı öne çıkararak oynarsak, kontralardan goller yiyebilirizO maçı en az 3 farkla kazanacağız.
Bjk bok gibi takım.
Düzgün yönetmedi kiHakem avantajı diyelim biz ona
Yalnız bu maç beni şaşırttı
Hakem nasıl oldu da düzgün maç yönetti
Gerçi son dakika golü atsaydılar o faulü vermezdi o da ayrı bir konu
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O totem fb içinYaşadığın konumu bulup jk maçında jammer yollamak farz oldu maalesef.
Bir iki tane mala denk geldim bu sezon Ramazan'ın Şubat-Marta denk gelmesi bile aleyhimize diyorlardı ahahaha ulan Allaha şirk koşuyor lavuklarramazan girdi vallahi çarpıldılar
Tebrik ederim, öngörün harika renkdaşBen bu maç beklenmedik diye geldim renktaş
Toplanın beylerAntalya puan alırsa şanslı 1 gsc erkeğine nude![]()
Toplanın beyler
Vermeyecekti tabii.Hakem avantajı diyelim biz ona
Yalnız bu maç beni şaşırttı
Hakem nasıl oldu da düzgün maç yönetti
Gerçi son dakika golü atsaydılar o faulü vermezdi o da ayrı bir konu
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi