⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

Singo'nun pozisyonun yakın çekimini şimdi gördüm... Bence bu da kırmızı değil... Güç transferi oluşmuyor. Basmasıyla kurtulması aynı anda oluyor. Kırmızı için ağırlığını gücünü belirgin şekilde vermesi lazım.

Katiliyorum ve bence Sancheze basan herifde de fazla güc transferi olmuyor. Olsa Sanchez orda o kadar kolay devam edemezdi diye düsünüyorum.

Screenshot_42.webp

3 puan önemliydi. Alanya sağlam takımdı.

Takımın sag beki boey.
Sol bek icin jakops surekli oynatilmali. Toplasan 10 maca çıkacak zaten sakatlıktan korkmamali.
Lang berbat 10 numarada denenmeli olmazsa kesilmeli.
Lemina toreria Sara ilkay ile ozel konuşulmalı son 15 mac kaldı artik full konstantreye geçmeli.

2 penaltımız ve bir kırmızı kartımız verilmemiş

Haydi her şeyi geçtim takım neden buna tepki göstermiyor

Aynısı tescillere olsa maçı durdururlar

Biz ise tamam oldu devam edelim diyoruz

Yanlış

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 puan önemliydi. Alanya sağlam takımdı.

Takımın sag beki boey.
Sol bek icin jakops surekli oynatilmali. Toplasan 10 maca çıkacak zaten sakatlıktan korkmamali.
Lang berbat 10 numarada denenmeli olmazsa kesilmeli.
Lemina toreria Sara ilkay ile ozel konuşulmalı son 15 mac kaldı artik full konstantreye geçmeli.
Jacops gidecek sanırım

2 penaltımız ve bir kırmızı kartımız verilmemiş

Haydi her şeyi geçtim takım neden buna tepki göstermiyor

Aynısı tescillere olsa maçı durdururlar

Biz ise tamam oldu devam edelim diyoruz

Yanlış

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahadan cekilirlerdi. Hiç başlarına gelmediği için

Singo özellikle iç saha Anadolu maçları için ideal bir ilk onbir oyuncusu değil bana göre. 11+5'in içinde çok net bir kulübe gücü kendisi. İnsan üstü gücü ve atletizminden başka bir numarası yok gibi.

Gs'ın lig için ideal onbirinin onu bence:

Uğurcan, Boey, Sanchez, Apo, Jakobs, Torriera, Lemina, Sara, Barış, Osimhen

Olmalıdır.

11.oyuncu için adaylar: Sane, Lang, Yunus üçlüsünden en iyi durumda hangisi ise o olmalıdır.

+5'i tamamlayacak diğer 3 oyuncu da Sallai, Singo ve Asprilla olmalıdır.

İcardi ve İlkay, maç skorunun net olarak alındığı durumlarda 70-80 sonrası falan oyuna girmelidir en fazla.

Kalan 10 lig maçı, finale kadar gidersek muhtemel 3 kupa maçı, Lpool'a eleneceğimiz hesabıyla da 2 Cl maçıyla beraber, 15 hedef maçımız kaldı. (Alanya kupa maçı formalite olduğu için onu yazmadım artık).

30.dakikadan sonra Torreira'nın agresifliği arttırmasına takım eşlik edip oyunu oynamaya başladık yoksa uyuşuk uyuşuk gidip golü yiyeceğimiz maç gibi durmaktaydı.
Bu tip maçlarda oyun gözetilmez. +3 puanı yazıp geçtik geri kalan her şey boş.

Geri
Üst Alt