- 26 Kasım 2012
- 185.492
- 257.952
- 5.998
maci izlemedim. singo - sanchez nasildi?
berbat - iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maci izlemedim. singo - sanchez nasildi?
Pozzeco hocaŞu mavili yabancı bir GS'li eleman vardı programlara falan çıkıyor anlatıyordu yurt dışında, o mu??
Yanındakiler kim?
ilk yari berbat 2. yari miberbat - iyi
O pozisyon ile işte her iki tarafa da hata yaptık vs diyecekler.Bana biri son saniyede Singo'nun kirmizisini niye vermedigini aciklayabilir mi? TFF boyle yaparak kendini affettirecegini mi saniyor? Ver abicigim kirmiziyi, bizim sizin sadakaniza mi ihtiyacimiz var? Yuzsuz herifler.
Sokarim oyle ise diyorum kisacasi.O pozisyon ile işte her iki tarafa da hata yaptık vs diyecekler.
Bana göre de kırmızı gibi geldi, hatta var olur herhalde dedim de maç başladı. Bilmiyorum tekrar bakınca yine çok sert pozisyon.Bana biri son saniyede Singo'nun kirmizisini niye vermedigini aciklayabilir mi? TFF boyle yaparak kendini affettirecegini mi saniyor? Ver abicigim kirmiziyi, bizim sizin sadakaniza mi ihtiyacimiz var? Yuzsuz herifler.
Bence direkt kirmizi zaten. Singo'nun yuzundeki ifadeden de belli. Ulan naptim der gibi endiseyle bakti.Bana göre de kırmızı gibi geldi, hatta var olur herhalde dedim de maç başladı. Bilmiyorum tekrar bakınca yine çok sert pozisyon.
Osimhenin pozisyonu bence penalti degil. Aynsini sezonun basinda Cenkin Göztepeye karsi son dakikalada cikardigi penalti icin de düsünmüstüm. Rakip oyuncu sut/pas vermeyi isterken ve ayagini savurmusken, sen gidip ayagini önüne atip, rakibin sana vurmasiyla foul cikaramazsin diye anlatmisti bana Twitterde'ki alman hakemler grubu. Topu full kontrol altina gecirirsen ve ondan sonra diger oyuncu sana vurursa, anca o zaman penalti oluyormus. Bunu basaramaszan foulu ayagini oraya sokan kisi yapmis oluyormus.
İyice kontrolden çıktı,acaba osi'deki durgunluk ondan mı?icardinin oynaması büyük yanlış yaw.
adamın ne kendisine ne kulübe saygısı var.
Singo sakınıyor. Çekindiği ve darbeyi sürekli kılmadığı için atılmadı zaten.Singo'nun pozisyonun yakın çekimini şimdi gördüm... Bence bu da kırmızı değil... Güç transferi oluşmuyor. Basmasıyla kurtulması aynı anda oluyor. Kırmızı için ağırlığını gücünü belirgin şekilde vermesi lazım.