⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

Bana biri son saniyede Singo'nun kirmizisini niye vermedigini aciklayabilir mi? TFF boyle yaparak kendini affettirecegini mi saniyor? Ver abicigim kirmiziyi, bizim sizin sadakaniza mi ihtiyacimiz var? Yuzsuz herifler.

Bana biri son saniyede Singo'nun kirmizisini niye vermedigini aciklayabilir mi? TFF boyle yaparak kendini affettirecegini mi saniyor? Ver abicigim kirmiziyi, bizim sizin sadakaniza mi ihtiyacimiz var? Yuzsuz herifler.
O pozisyon ile işte her iki tarafa da hata yaptık vs diyecekler.

Bana göre de kırmızı gibi geldi, hatta var olur herhalde dedim de maç başladı. Bilmiyorum tekrar bakınca yine çok sert pozisyon.

Osimhenin pozisyonu bence penalti degil. Aynsini sezonun basinda Cenkin Göztepeye karsi son dakikalada cikardigi penalti icin de düsünmüstüm. Rakip oyuncu sut/pas vermeyi isterken ve ayagini savurmusken, sen gidip ayagini önüne atip, rakibin sana vurmasiyla foul cikaramazsin diye anlatmisti bana Twitterde'ki alman hakemler grubu. Topu full kontrol altina gecirirsen ve ondan sonra diger oyuncu sana vurursa, anca o zaman penalti oluyormus. Bunu basaramaszan foulu ayagini oraya sokan kisi yapmis oluyormus.

1772311461781.webp

1772311468438.webp

1772311478302.webp

1772311483755.webp

Osimhenin pozisyonu bence penalti degil. Aynsini sezonun basinda Cenkin Göztepeye karsi son dakikalada cikardigi penalti icin de düsünmüstüm. Rakip oyuncu sut/pas vermeyi isterken ve ayagini savurmusken, sen gidip ayagini önüne atip, rakibin sana vurmasiyla foul cikaramazsin diye anlatmisti bana Twitterde'ki alman hakemler grubu. Topu full kontrol altina gecirirsen ve ondan sonra diger oyuncu sana vurursa, anca o zaman penalti oluyormus. Bunu basaramaszan foulu ayagini oraya sokan kisi yapmis oluyormus.

Arkadan ayağını uzatan net şekilde topa anlamlı şekilde dokunursa ve sonra ayağına vururlarsa o zaman penaltı olur da... Topa dokunmuyorsan (ama net şekilde ayağına vurulmadan önce yani) arkadan ayağını sokma hakkın bence de yok...

O yüzden ben de penaltı olduğunu düşünmüyorum...

Batuhan Karadeniz: "Ali Şansalan, sen maç mı yönetmek istemiyorsun da bu kadar bariz pozisyonda penaltıyı vermiyorsun. Özellikle Davinson olayı da kırmızı kart, onu da göstermiyorsun. Senin hiç hakem camiasında sevenin de yok herhalde, VAR'dan da bir uyarı gelmiyor. Ben bir takımın bu kadar hakem tarafından uğraşılıp da, hem de çok önemli bir 120 dakikadan çıkıp gelip mağlup olmadığını görüyorum ya. Bir hakem bir takımla bu kadar uğraşabilir. Bir adet %100 kırmızı kart, bir adet %100 penaltı. Daha ne olsun ya? Helal olsun. Tebrik etmek lazım. 120 dakikalık Juventus'tan, İtalya'dan kalkıp buraya gelmek, üstüne bir de bu hakemi de yenmek büyük iş." (BK Sports)

Singo'nun pozisyonun yakın çekimini şimdi gördüm... Bence bu da kırmızı değil... Güç transferi oluşmuyor. Basmasıyla kurtulması aynı anda oluyor. Kırmızı için ağırlığını gücünü belirgin şekilde vermesi lazım.

Singo'nun pozisyonun yakın çekimini şimdi gördüm... Bence bu da kırmızı değil... Güç transferi oluşmuyor. Basmasıyla kurtulması aynı anda oluyor. Kırmızı için ağırlığını gücünü belirgin şekilde vermesi lazım.
Singo sakınıyor. Çekindiği ve darbeyi sürekli kılmadığı için atılmadı zaten.

Geri
Üst Alt